top of page

Whisper of Roses

Wellness treatment

Ontdek de betoverende kracht van de roos in onze exclusieve behandeling. Laat je meeslepen door de rijke, liefdevolle energie van rozenolie en de helende kracht van rozenkwarts steen. Ervaar een harmonieuze symfonie van welzijn, waar liefde en sereniteit samenvloeien in een onvergetelijke wellness-ervaring.

Ontdek de magie van rozen in onze "Whisper of Rosés" behandeling. Laat je meenemen op een zintuiglijke reis vol met de kalmerende geuren van rozen. Met onze unieke zijdecocon peeling, een zachte aanraking die je huid niet alleen vernieuwt, maar ook een gevoel van diepe ontspanning brengt.

Een liefdevol reinigingsritueel. Elke aanraking tijdens de behandeling is een zachte uitnodiging om je te openen en meer in je lichaam te zijn. Onze massages, uitgevoerd met liefde en aandacht, stimuleren je om te voelen en jezelf dieper te ervaren. Deze behandeling is meer dan huidverzorging; het is een reis naar innerlijke verbinding en het bewust ervaren van de helende kracht van aanraking.

De “Whisper of Rosés” behandeling omvat ook een unieke healingcomponent. Naast de fysieke ontspanning door de rozenmaskers en penseelmassage, biedt de rozenkwarts edelsteenmassage een diepere helende werking. Deze massage werkt niet alleen op de huid, maar raakt ook de subtiele energielagen van het lichaam, waardoor het helpt om emotionele blokkades op te heffen en de balans te herstellen.

De zachte energie van de rozenkwarts bevordert liefde, zelfacceptatie en innerlijke genezing, waardoor je een diep gevoel van rust en harmonie ervaart. Deze behandeling is dus niet alleen een reis van fysieke verjonging, maar ook een pad naar spirituele en emotionele heling, waarbij je jezelf op een dieper niveau kunt verbinden en vernieuwen.

Prijs
100 min | 149,- euro

Product

Diepe Ontspanning

We beginnen met zachte technieken en geven speciale aandacht aan je ademhaling, klanken en geuren, wat je direct een gevoel van diepe ontspanning en rust zal bezorgen.

Product

Holistische Balans

Onze exclusieve Shankara-producten werken in harmonie met zowel je lichaam als je geest, wat je een gevoel van totale balans en welzijn zal geven.

Product

Energieherstel

Met de Kansawand- en Marma-massages richten we ons op energiepunten om eventuele blokkades vrij te maken en je levenskracht te stimuleren. Na de behandeling voel je je opgeladen en verfrist.

Beauty wellness

Coming soon logo

Holistisch Welzijn:

Onze behandeling omarmt de helende kracht van rozen en rozenkwarts, waardoor zowel fysieke als emotionele aspecten van welzijn in evenwicht worden gebracht.

Onvoorwaardelijke Liefde:

Laat je onderdompelen in de essentie van onvoorwaardelijke liefde met rozenkwarts, wat de hele ervaring doordrenkt met vergeving, empathie en compassie.

Coming soon logo
Coming soon logo

Vernieuwing en stralende Huid:

Geniet van een vernieuwende reis met op rozen gebaseerde producten, van een zijdezachte reiniging tot een stralende rozenblaadjespeeling voor een verfrissende gloed.

Innerlijke Harmonie:

Onze behandeling gaat dieper dan de oppervlakte, waarbij de rustgevende geuren van rozen zorgen voor innerlijke harmonie en een ontspannen sfeer.

Coming soon logo
Coming soon logo

Edelsteen Healing:

Sluit de ervaring af met een transformerende rozenkwartsmassage, waarbij edelstenen liefdevolle energie bieden voor emotionele heling, stressverlichting.

bottom of page