top of page
Innerpeace Ayurvedische_edited.jpg

Heart Balance

Massage

Welkom in onze wereld van welzijn, waar we begrijpen dat het hectische tempo van het moderne leven vaak ten koste gaat van zelfzorg. Het resultaat? Een verstoord evenwicht in ons lichaam en de daaruit voortvloeiende lichamelijke klachten waar we dagelijks mee worstelen. Als je hunkert naar een ontspannende, rustgevende en zachte massage, dan is onze “Heart Balance Massage” de perfecte keuze.

De "Heart Balance Massage" kan gerust een bijzondere en unieke ervaring genoemd worden omdat het als doel heeft om het zenuwstelsel van het lichaam weer in balans te brengen. Dit doen we door middel van speciale fijne en zachte massage technieken in een aantal fases. Daarnaast werken we met verschillende essentiele olieen tijdens deze massage die 100% natuurlijk zijn.

Herken je Klachten zoals;

❃ Energiegebrek
❃ Verlies van balans
❃ Slaapproblemen
❃ Stress
❃ Stemmingswisselingen
❃ Overweldigende gedachten
❃ Verlangen naar ontspanning

Vaak negeren we deze signalen, en we gaan door totdat ons lichaam niet meer verder kan. Als je een of meer van deze klachten herkent, belooft deze massage een buitengewone en unieke ervaring, met als primair doel het zenuwstelsel van het lichaam in evenwicht te brengen. Dit bereiken we door gebruik te maken van speciale, zachte massagetechnieken in verschillende fases. Voeg daarbij het gebruik van 100% natuurlijke essentiële oliën, en je krijgt een bijzondere massage die niet alleen helpt bij fysiek herstel, maar ook een diepgaand gevoel van welzijn bevordert.

Prijs
60 min | 99,- euro

Product

Diepe Ontspanning

We beginnen met zachte technieken en geven speciale aandacht aan je ademhaling, klanken en geuren, wat je direct een gevoel van diepe ontspanning en rust zal bezorgen.

Product

Holistische Balans

Onze exclusieve Shankara-producten werken in harmonie met zowel je lichaam als je geest, wat je een gevoel van totale balans en welzijn zal geven.

Product

Energieherstel

Met de Kansawand- en Marma-massages richten we ons op energiepunten om eventuele blokkades vrij te maken en je levenskracht te stimuleren. Na de behandeling voel je je opgeladen en verfrist.

Innerpeace Ayurvedische_edited.jpg

Massage

Coming soon logo

Zenuwstelsel Harmonie:

Heart Balance Massage is doelgericht ontworpen om het zenuwstelsel in balans te brengen, waardoor diepe ontspanning en een gevoel van innerlijke harmonie ontstaan.

Unieke Massage Technieken:

Ervaar de subtiliteit van speciaal ontwikkelde massage technieken die in meerdere fases worden toegepast, waardoor een unieke en diepgaande helende ervaring ontstaat.

Coming soon logo
Coming soon logo

Essentiële Oliën voor Natuurlijke Genezing:

Ontdek de kracht van 100% natuurlijke essentiële oliën die tijdens de Heart Balance Massage worden gebruikt, een toevoeging die niet alleen de zintuigen prikkelt maar ook bijdraagt aan de algehele natuurlijke genezing.

Maatwerk voor Individuele Behoeften:

Elke Heart Balance Massage wordt afgestemd op de specifieke behoeften van de klant, waardoor een persoonlijke benadering van welzijn ontstaat die verder gaat dan standaard behandelingen.

Coming soon logo
Coming soon logo

Diepgaande Welzijnservaring:

De Heart Balance Massage biedt meer dan alleen fysieke verlichting. Het is een holistische reis die niet alleen de lichamelijke balans herstelt, maar ook rust brengt in de geest, resulterend in een diepgaand gevoel van welzijn.

bottom of page