top of page
Dolores Hoekstra

"De sleutel tot ware vervulling ligt niet daarbuiten, maar diep van binnen.

Ontdek je authentieke zelf; daar vind je de antwoorden die je zoekt.”

 Welke uitdaging  ga jij aan?

Hoe krijg je balans?

Wat is jouw    kracht?

Inner-soul kristal

Voel je je op een punt in je leven waar je verlangt naar een diepere verbinding, begrip en innerlijke rust? Misschien voel je je niet gehoord of worstel je met zelfliefde en stress. 

Misschien zoek je naar meer balans, kracht en helderheid, maar loop je tegen faalangst, beperkende overtuigingen of een gebrek aan vertrouwen aan. Het Inner-Soul coaching programma biedt een liefdevolle en transformerende reis naar zelfontdekking en heling. Door deel te nemen aan dit programma ontwikkel je niet alleen een sterker gevoel van eigenwaarde en begrip, maar vind je ook rust en balans in je dagelijkse leven.Denk aan de onschatbare waarde die ontstaat wanneer je innerlijke blokkades doorbreekt en je authentieke pad vindt. Deze reis gaat om het creëren van een leven waarin je volledig in je kracht staat, met helderheid en vertrouwen. Wanneer je investeert in je innerlijke zelf, geef je jezelf de ruimte om je diepste verlangens waar te maken.

Inner soul holistisch coaching traject

Welkom bij mijn holistische coachingsprogramma, waar we streven naar het herontdekken van jouw authentieke zelf.
Mijn unieke aanpak begint met een welzijn intake. Een zorgvuldig samengestelde vragenlijst, zodat ik met liefde heb samengesteld om jou beter te leren kennen en zo een op maat gemaakt programma voor jou te creëren.

Wat mag je verwachten?

Gedurende een periode van een half jaar krijg je 6 sessies 1 op 1 coaching die geheel op jou zijn afgestemd. Hoewel ik een basisopzet heb, pas ik het programma volledig aan zodra ik jouw persoonlijke missie ken.

Het innersoul traject omvat verschillende helende zelfliefde-sessies. We gebruiken onder andere Flower healing , geleide visualisatie en meditatie, journaling, cacao ceremonie, diepgaande gesprekken om jouw innerlijke kracht te versterken, aromatherapie, edelstenen, chakra healing ,verdiepende opdrachten die we vervolgens samen bespreken en verder gaan uitdiepen.

Waarom zou je dit coachingsprogramma moeten boeken? Omdat ik begrijp dat het leven uitdagend kan zijn en dat je soms het gevoel kunt hebben dat je jezelf bent kwijtgeraakt. Dit traject biedt een veilige en liefdevolle omgeving waarin je kunt groeien, helen en je ware authentieke zelf weer kunt ontdekken. Ik richt me op jouw behoeften en stellen jou centraal in elke sessie.

Dus als je klaar bent om jezelf te omarmen, je innerlijke kracht te herontdekken en een diepgaande transformatie te ervaren, nodig ik je uit kennis te maken met mij of we een fijne match zijn .Dit is een heel belangrijk onderdeel om vanuit gevoel en vertrouwen samen te kunnen werken . Ben je klaar voor het holistische inner soul coaching traject te boeken. Samen zullen we een reis maken naar zelfliefde, heling en persoonlijke groei.

Prijs:

€4444,- (betalen in 2 termijnen is ook mogelijk €2222,-

Hoe lang:

6 coaching live sessies 1x in de maand

Bonus:

Verdiepende opdrachten - 1x in de 2 weken

bottom of page