top of page

Gold infusion

Treatment

Laat je doffe beschadigde haar weer herleven , vernieuwen dmv vloeibaar goud en pure keratine. Een behandeling die je haar weer sterk & krachtig maakt met ultieme glans en volume . Herstelt je haar na zon, vervuiling en chemische schade aan de haarvezels, met een combinatie van pure keratine en gouddeeltjes om de beschadigde delen aan te vullen. Waardoor je haar weer gehydrateerd word en droog /dor haar weer gaat glanzen .

Bij lang en dik haar wordt een meerprijs berekend
Prijs €38,- | Duur 15 min

Hair Treatment

Intensief Herstel:

Coming soon logo

Deze behandeling revitaliseert doffe en beschadigde haren door de combinatie van vloeibaar goud en pure keratine, gericht op het diepgaand herstellen van schade door zon, vervuiling, en chemische behandelingen.

Kracht en Vitaliteit:

Door de unieke formule worden haarvezels van binnenuit versterkt, waardoor je haar weer sterk en krachtig aanvoelt, met een natuurlijke veerkracht en volume.

Coming soon logo

Ultieme Glans:

Gouddeeltjes en keratine werken samen om je haar een ongeëvenaarde glans te geven, waardoor droog en dof haar transformeert tot een glanzende, gezonde coupe.

Coming soon logo

Diepe Hydratatie:

De behandeling zorgt voor een diepe hydratatie en voeding van de haarvezels, waardoor droog en dor haar weer zacht en soepel wordt, met een gezonde uitstraling als resultaat.

Coming soon logo
Coming soon logo

Langdurige Bescherming:

Naast het herstellen biedt deze behandeling een langdurige bescherming tegen toekomstige schade door externe factoren, zodat je haar langer gezond en glanzend blijft.

bottom of page