top of page

ABOUT ME

Hoe is SlowBeautySalon Bimh ontstaan??

 

Welkom en wat ontzettend fijn dat je even de moeite neemt om mijn verhaal te lezen. Ik ben Dolores eigenaresse van SlowBeautySalon Bimh. Moeder van 2 kindjes en getrouwd met de liefste man van de wereld. Deze salon is ontstaan  door een heftige gebeurtenis.

Omdat ik ernstig ziek werd en onze zoon 8 weken te vroeg werd geboren. Kon ik daarna niet meer werken in deze hectische  snelle wereld ,met die gedachte kwam een idee.

Een prachtige salon op Hair & Beauty gebied met als grote uitdaging alles op natuurlijke basis ,ecologische en duurzaam ondernemen .

Maar wel op een slowbeauty manier waar tijd en aandacht voor de klant een enorm grote rol spelen ,een unieke manier om tot rust te komen.

Waarom??

Na het krijgen van onze kinderen begin je anders over dingen na te denken. De omgeving waarin wij leven & het millieu. Hoe kon ik middels mijn salon nu een steentje bij dragen om mijn kinderen een mooie toekomst te garanderen. En dan heb ik het niet over materiële kwesties. Ik wil dat mijn kinderen, net als ik, van de aarde kunnen genieten zoals ik dat nu doe.

Thuis ben ik al heel bewust bezig met consumeren en dit wilde ik ook in mijn salon, hoe klein je ook bent alles telt mee. Het werken met producten die meer dan alleen ecologisch zijn. Natuurlijk en groen en duurzaam ondernemen het kan! In mijn salon moesten merken komen met een verhaal en die heb ik gevonden. Wat is nu zo bijzonder aan een SlowBeauty Salon? 

Het gevoel en de beleving die ik aan de klant meegeef, de tijd en de aandacht staan heel centraal hier in de salon en zul je merken dat de tij  even stil staat. En dat doe ik door maatwerk te leveren omdat elke klant is uniek is en andere behoeftes heeft. 

Door van te voren een intake gesprek met de klant te houden, weet ik wat ik de klant kan bieden om haar het optimale SlowBeauty gevoel te laten zien, voelen, ruiken en ervaren.

Zie ik jou binnenkort bij mij in de salon? 

Dolores Hoekstra
IMG_3205 (1).JPG
32B7FABE-EE85-46BB-A174-1C2F43A4B3E2.jpe

ZAKELIJK: VRAGEN, SAMENWERINGEN EN PERS

Thanks! Message sent.

Contact pagina
bottom of page