top of page
Eternal Bloom Wellness Treatment_edited_edited.jpg

Abhyanga holistische

Ayurvedische massage

Ontdek de kracht van Abhyanga massage in onze salon, waar traditionele Ayurvedische technieken samensmelten met diepe ontspanning. Laat je meevoeren op een reis van zelfliefde met onze warme, kruidige oliën die de huid voeden en geest kalmeren.

Abhyanga Massage: Een Oase van Ontspanning

Stap binnen in de wereld van Abhyanga massage, een eeuwenoude traditie geworteld in de Ayurvedische geneeskunst, ontworpen om harmonie tussen lichaam, geest en ziel te herstellen. Deze massage, uitgevoerd met warme, kruidige oliën, is meer dan een behandeling; het is een ceremonie van zelfliefde en diepe ontspanning.

Elke strijking en aanraking tijdens de Abhyanga massage is een dialoog met het lichaam, een liefdevolle uitnodiging om los te laten. De natuurlijke oliën, rijk aan voedende kruiden, dringen diep in de huid, ontgiftend en revitaliserend. Deze holistische aanpak bevordert niet alleen een soepele huid en verbetert de lichaamscirculatie, maar opent ook de deur naar emotioneel evenwicht en innerlijke rust.

In onze salon, creëren we een persoonlijke heiligdom waar je kunt ontsnappen aan de dagelijkse stress, waar innerlijke schoonheid net zo belangrijk is als uw uiterlijke uitstraling, nodigen we je uit om te ervaren hoe Abhyanga massage uw zintuigen prikkelt, uw energie herstelt, en u op een reis van totale transformatie meeneemt.

Welkom in een wereld van pure ontspanning, herstel en zelfontdekking. Welkom bij de Abhyanga massage-ervaring.

Na een Abhyanga massage voel je je diep ontspannen en verjongd, zowel fysiek als mentaal. Deze behandeling is zeer zacht en verlicht spierspanning, vermindert stress, en bevordert mentale helderheid. Je ervaart een toename van energie en vitaliteit, terwijl de voedende oliën je huid soepel en gehydrateerd maken. Emotioneel en spiritueel draagt het bij aan een gevoel van harmonie en balans.

Abhyanga massage is ideaal voor iedereen die stress wil verminderen en zijn algehele welzijn wil verbeteren. Het is geschikt voor degenen die geïnteresseerd zijn in holistische gezondheid, mensen die hun huidconditie willen verbeteren, en iedereen die een diepere ontspanning zoekt.

**Goed om te weten **

Deze massage word alleen gegeven aan vrouwen en is een full-body massage

Prijs
90 min | 125,- euro

Product

Diepe Ontspanning

We beginnen met zachte technieken en geven speciale aandacht aan je ademhaling, klanken en geuren, wat je direct een gevoel van diepe ontspanning en rust zal bezorgen.

Product

Holistische Balans

Onze exclusieve Shankara-producten werken in harmonie met zowel je lichaam als je geest, wat je een gevoel van totale balans en welzijn zal geven.

Product

Energieherstel

Met de Kansawand- en Marma-massages richten we ons op energiepunten om eventuele blokkades vrij te maken en je levenskracht te stimuleren. Na de behandeling voel je je opgeladen en verfrist.

Producten olie

Massage

Coming soon logo

Eeuwenoude Ayurvedische Traditie:

De Abhyanga massage is diep geworteld in de Ayurvedische geneeskunst, wat een authentieke en traditionele wellness-ervaring biedt, gericht op het herstellen van harmonie tussen lichaam, geest en ziel.

Ceremonie van Zelfliefde en Diepe Ontspanning:

Deze behandeling wordt gezien als een ceremonie van zelfzorg, die verder gaat dan lichamelijke ontspanning en zich richt op diepe emotionele en spirituele verjonging.

Coming soon logo
Coming soon logo

Gebruik van Warme, Kruidige Oliën:

De massage maakt gebruik van natuurlijke oliën, rijk aan voedende kruiden, die diep in de huid dringen voor ontgifting en revitalisering, wat bijdraagt aan een gezonde, soepele huid en verbeterde lichaamscirculatie.

Gepersonaliseerde Ervaring:

In onze salon wordt elke massage-ervaring aangepast aan de unieke behoeften van de klant, met een persoonlijke benadering door aandachtig luisteren naar het lichaam van de klant.

Coming soon logo
Coming soon logo

Oase van Luxe en Welzijn:

De salon biedt een luxe omgeving waar je kunt ontsnappen aan dagelijkse stress en zich kunnen onderdompelen in een ervaring die zowel innerlijke schoonheid als uiterlijke uitstraling bevordert, leidend tot een reis van totale transformatie en zelfontdekking.

bottom of page