top of page
Holistic hair rituelen

Hair Botox

Treatment

WAT IS HAIR BOTOX ? Tijdens deze salonbehandeling wordt het haar behandeld met biologische fillers. Actieve plantaardige stoffen herstellen in het diepste van het haar de natuurlijke elasticiteit van de haarvezels. Het haar wordt hierdoor voller, compacter en buitengewoon glanzend en sterk. De behandeling geeft direct resultaat en is bovendien lang houdbaar. Dankzij de combinatie van “vloeibaar goud”, vloeibare keratine, natuurlijk collageen, hyaluronzuur en argan oil, wordt het haar direct opgevuld. Deze ingrediënten werken als natuurlijke bouwstenen voor het haar en geven het haar weer kracht en een enorme volumeboost.

Een behandeling met de hair-botox is een pure beautybehandeling en is niet belastend voor jou haar. Sterker nog, het bouwt de haarvezels weer vanaf de kern op. Al na de eerste behandeling merkt je direct het verschil. Is het haar voor de behandeling nog zwaar beschadigd, dan is het haar na de behandeling verbluffend hersteld!

Het effect van deze behandeling is dat het haar Geruime tijd aanvoelt als of je "net bij de kapper bent geweest “ Bovendien zorgt de behandeling voor een langere houdbaarheid van de haarkleuring omdat het haar en kleurpigmenten sealt. Je hebt na de kuur zo 5 á 6 maanden plezier van je mooie haar . Dit is is altijd afhankelijk van meerder factoren:
-zon
-zee
-kleur behandelingen*
-thuisverzorging

* blijf je klant of ben je al klant hoef je je geen zorgen te maken wij werken met hoge kwaliteit haar die je haar niet beschadigen.

Na deze periode 5 á 6 maanden kom je weer terug voor je botox beauty (opvul) behandeling . Dit is een eenmalige botox behandeling en vult weer op waar de botox is terug gelopen in het haar . Wacht niet te lang om terug te komen plan gelijk je afspraak, zodat je optimaal blijft genieten van prachtig glanzend en gezond haar.

Tarieven
Botox KuurTreatment : €450,-
Deze kuur bestaat uit:

- 4x Hair-Botox salon behandeling
- 1x Botox Home-care pakket

In deze behandeling zit een verzorgingspakket inbegrepen t.w.v €99,-

->Losse Botox Beauty treatment kan geboekt worden als je de Botox kuur heb gehad en terug komt voor een Beauty(onderhoud) Botox treatment .


Beauty (onderhoud) Botox treatment : €115,-

*De prijs word bepaald door hoeveelheid product er moet worden gebruikt

Product

Diepe Ontspanning

We beginnen met zachte technieken en geven speciale aandacht aan je ademhaling, klanken en geuren, wat je direct een gevoel van diepe ontspanning en rust zal bezorgen.

Product

Holistische Balans

Onze exclusieve Shankara-producten werken in harmonie met zowel je lichaam als je geest, wat je een gevoel van totale balans en welzijn zal geven.

Product

Energieherstel

Met de Kansawand- en Marma-massages richten we ons op energiepunten om eventuele blokkades vrij te maken en je levenskracht te stimuleren. Na de behandeling voel je je opgeladen en verfrist.

Producten olie

Hair Botox Treatment

Coming soon logo

Argan-Olie

Argan olie bevat sterke antioxidanten en heeft daardoor een beschermde werking tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ook bevordert het de micro-circulatie waardoor het haargroei stimuleert. De verzorgende- en antibacteriële eigenschappen van de Argan Olie zorgen ervoor dat deze bijzondere Marokkaanse olie al eeuwenlang wordt toegepast om huid en haar te verzorgen en te herstellen.

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die van nature in de huid voorkomt. Het heeft sterke hydraterende eigenschappen. Hyaluronzuur kan tot wel 1000 keer het eigen gewicht aan water tot zich binden, en houdt zo vocht vast in zowel de huid als in het haar.

Coming soon logo
Coming soon logo

Natuurlijk Collageen

Natuurlijk collageen een lichaamseigen stof. Het geeft kracht, stevigheid en veerkracht aan het haar. Dit natuurlijk collageen heeft de capaciteit broos en verzwakt haar weer vanaf de cortex tot diep in de haarvezels op te bouwen. Het resultaat is dik, sterk en gezond haar waarvan de haarschubben weer mooi gesloten zijn. Weerkaatsing van daglicht laat het haar weer schitterend glanzen.

Kwaliteit en langdurig resultaat

Blijf je klant of ben je al klant hoef je je geen zorgen te maken wij werken met hoge kwaliteit haar die je haar niet beschadigen. Met deze kuur proberen we het beste kwaliteit van je haar naar voren te brengen. Door regelmatig je haar de juiste behandeling te geven zal je zien dat je haar nog meer gaat stralen met langdurig resultaat.

Coming soon logo
Coming soon logo

Verzorgingspakket voor jou

In deze behandeling zit een verzorgingspakket inbegrepen t.w.v €99,-

bottom of page