top of page

Eternal Bloom

Wellness Treatment

Welkom bij Eternal Bloom, waar we een unieke reis naar innerlijke schoonheid en welzijn bieden. Onze behandeling is een verfijnde mix van holistische zorg, biologische ingrediënten en liefdevolle aanrakingen.

Ontdek de wereld van Eternal Bloom, waar we streven naar het onthullen van jouw innerlijke schoonheid en welzijn. Onze behandeling, gepresenteerd als een verfijnd ritueel, belichaamt de harmonie tussen holistische zorg en biologische elementen.

Bij binnenkomst word je verwelkomd met een rustgevend kopje kruidenthee en een voetenbad doordrenkt met essentiële oliën. De reis begint met een zachte holistische massage, waarbij rozenkwarts stenen worden gebruikt om een kalmerende en ontspannende sfeer te creëren.

Een reinigingsritueel met een zachte warme mousse en penselen die de zintuigen prikkelen. De biologische haverpeeling met ingrediënten als aardbei, braam en framboos zorgt voor een milde maar effectieve exfoliatie, waardoor de huid weer straalt.

Onze flow massage, ontworpen om te ontspannen, te helen en energie te stimuleren. De koelstoombehandeling met rozenhydrolaat kalmeert de huid, terwijl de verjongende massage met miracle oil fijne lijntjes en rimpels vermindert, diep ontspant en lichaam en geest in balans brengt.

Geniet van exclusieve wellness dmv arm massage met warme oliën .

Een kopje kruiden thee en een lekkernij completeren deze beleving.

Bij Eternal Bloom staat jouw innerlijke en uiterlijke welzijn centraal, waarbij we streven naar een balans tussen luxe, natuurlijke producten en zelfliefde. Ontdek de stralende schoonheid die in jou huist en laat Eternal Bloom je begeleiden op deze reis van welzijn en schoonheid.

Prijs
100 min | 149,- euro

Product

Diepe Ontspanning

We beginnen met zachte technieken en geven speciale aandacht aan je ademhaling, klanken en geuren, wat je direct een gevoel van diepe ontspanning en rust zal bezorgen.

Product

Holistische Balans

Onze exclusieve Shankara-producten werken in harmonie met zowel je lichaam als je geest, wat je een gevoel van totale balans en welzijn zal geven.

Product

Energieherstel

Met de Kansawand- en Marma-massages richten we ons op energiepunten om eventuele blokkades vrij te maken en je levenskracht te stimuleren. Na de behandeling voel je je opgeladen en verfrist.

Eternal Bloom Wellness Treatment_edited_edited.jpg

Beauty wellness

Coming soon logo

Holistisch Service :

Ervaar een unieke combinatie van holistische zorg en biologische elementen, waarmee Eternal Bloom zich onderscheidt door aandacht te besteden aan zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid.

Nature ingrediënten:

Onze behandeling omvat een biologische haverpeeling met ingrediënten zoals aardbei, braam en framboos, waardoor de huid op een milde maar effectieve manier wordt geëxfolieerd, met een stralend resultaat.

Biologische honing die krachtige antioxidanten is en werkt kalmerend op de huid.

Coming soon logo
Coming soon logo

Energetische Balans:

Een flow massage met miracle oil streven we naar het herstellen van de natuurlijke balans in lichaam en geest, waardoor een diep gevoel van ontspanning en energie ontstaat.

Rituelen:

rituelen vormen de inleiding van een holistische reis bij Eternal Bloom, waarbij aandacht voor detail en natuurlijke elementen samenkomen om een unieke en verkwikkende ervaring te bieden voor zowel het lichaam als de geest.

Coming soon logo
Coming soon logo

Persoonlijke Wellness Beleving:

Bij Eternal Bloom staat jouw individuele welzijn centraal. We passen elke behandeling aan op jouw behoeften, waardoor elke klant een persoonlijke en op maat gemaakte wellnesservaring krijgt die verder gaat dan een standaard schoonheidsbehandeling.

bottom of page