top of page
Beauty massages_edited.jpg

Soulfull Zenn

 Holistische Head SPA

Welkom bij de Holistische Head Spa. Dit is als een spirituele reis voor je haar en ziel. Met zorgvuldig geselecteerde essentiële oliën, chakra-werk en meditatieve aanrakingen wordt niet alleen de hoofdhuid geheeld, maar ook de energetische blokkades opgeheven. Een diepe, helende connectie tussen innerlijke rust en uiterlijke schoonheid.

Stel je voor dat je jezelf helemaal kunt onderdompelen in een oase van rust , waar spanning uit je hoofd wordt weggenomen en vervangen door diepe ontspanning en innerlijke harmonie. Dat is wat onze holistische Head Spa biedt: een unieke reis naar welzijn en schoonheid, gericht op de diepe verbinding tussen lichaam, geest en ziel.

Onze holistische benadering begint met aroma-therapie, waarbij zorgvuldig geselecteerde natuurlijke oliën en essences worden gebruikt om je zintuigen te kalmeren en te revitaliseren. Tijdens je sessie gebruiken we de energie van edelstenen en healing en balanceer ik je chakra's van geblokkeerde energieën.

De exclusieve massage-technieken die we gebruiken, zijn ontworpen om spanningen in je hoofd, nek en schouders te verlichten, terwijl ze tegelijkertijd de doorbloeding stimuleren en een gevoel van diepe ontspanning bevorderen. "waterfall therapie" is een unieke ervaring waarbij stromend water je hoofd zachtjes omhult, waardoor stress wegspoelt en je geest tot rust komt.

We voegen ook stoombehandelingen toe met verse kruiden die speciaal zijn geselecteerd om hun reinigende en genezende eigenschappen. Deze behandelingen stimuleren niet alleen de bloedsomloop, maar helpen ook om de balans te herstellen tussen lichaam en geest.

Onze holistische Head Spa is niet alleen een fysieke ervaring; het is een energetische reis die je innerlijke welzijn bevordert en je helpt om in harmonie te komen met jezelf. We geloven in de kracht van zelfzorg en het belang van innerlijke schoonheid, en we nodigen je uit om jezelf deze diepgaande, liefdevolle behandeling te gunnen die je laat stralen van binnenuit.

Product

Diepe Ontspanning

We beginnen met zachte technieken en geven speciale aandacht aan je ademhaling, klanken en geuren, wat je direct een gevoel van diepe ontspanning en rust zal bezorgen.

Product

Holistische Balans

Onze exclusieve Shankara-producten werken in harmonie met zowel je lichaam als je geest, wat je een gevoel van totale balans en welzijn zal geven.

Product

Energieherstel

Met de Kansawand- en Marma-massages richten we ons op energiepunten om eventuele blokkades vrij te maken en je levenskracht te stimuleren. Na de behandeling voel je je opgeladen en verfrist.

Massage

Japanse Head SPA

Coming soon logo

Verkwikkende Scalp Massages:

Holistische scalp massages met zachte voedende haarolie. Deze massages verbeteren de bloedcirculatie, ontspannen de hoofdhuid en stimuleren haargroei voor een totaal vernieuwde ervaring. Laat onze diepgaande wasmassages je zintuigen verwennen. We gebruiken zachte, verzorgende technieken om niet alleen je haar te reinigen, maar ook je geest te kalmeren en te ontspannen

Op Maat Gemaakte Aromatherapie:

Ervaar aromatherapie op maat, een persoonlijke reis van geuren die zorgvuldig zijn afgestemd op de behoeften van elke klant. Een sensorische verwennerij die de zintuigen kalmeert en verheft.

Coming soon logo
Coming soon logo

Kruiden haarbaden met stoom:

Verwen het haar met onze luxe kruiden haarbaden, verrijkt met natuurlijke ingrediënten in combinatie met het crème haarmasker. De stoombehandeling opent niet alleen de haarschubben, maar hydrateert en geeft een ultieme ontspannende spa-ervaring.

Dry Brushing voor Vitaliteit:

Stimuleer de bloedcirculatie en revitaliseer de hoofdhuid met dry brushing. Een vitaliteitsboost die de weg vrijmaakt voor diepere absorptie van voedende behandelingen.

Coming soon logo
Coming soon logo

Holistisch Welzijn:

Ga verder dan traditionele haarverzorging met onze holistische benadering. We richten ons op het creëren van welzijn van binnenuit, waarbij we zowel fysieke als energetische blokkades doorbreken voor een complete wellness ervaring.

bottom of page