top of page

Color Treatment

Bij SlowBeautySalon Bimh zijn we gepassioneerd over het creëren van een harmonieuze balans tussen natuurlijke schoonheid en duurzame verzorging. In ons hart geloven we dat ware schoonheid hand in hand gaat met zorg voor onze planeet en ons lichaam. Daarom hebben we een uniek assortiment van natuurlijke haarkleuringen van het merk Tahe, speciaal ontworpen voor de bewuste consument die niet alleen streeft naar een prachtige haarkleur, maar ook naar gezondheid en welzijn.

Voedende Natuurlijke Formules

Onze haarkleuringen zijn meer dan alleen kleur; ze zijn een voedende behandeling die de gezondheid van je haar transformeert. Met een basis van natuurlijke ingrediënten, waaronder exclusieve micro-oliën en hi-tech pigmenten, garanderen we een 100% grijsdekking en een langdurige kleur, terwijl je haar van wortel tot punt wordt verzorgd.

Product

Een Groene Keuze

In onze zoektocht om de beste zorg voor zowel je haar als de aarde te bieden, gebruiken we uitsluitend gecertificeerde plantaardige ingrediënten. Dit milieuvriendelijke concept ondersteunt een duurzame levensstijl en biedt een veilig alternatief voor traditionele haarkleuringen. Onze producten zijn niet alleen geschikt voor veganisten, maar ook verrijkt met eco-gecertificeerde organische actieve ingrediënten.

Product

Langdurige Kleur en Comfort

lk kleuring is doordrenkt met een rijke mix van avocado, pracaxi, lijnzaad, en jojoba oliën. Deze combinatie biedt diepe hydratatie, maximaliseert de kleurduurzaamheid, en zorgt voor een ongekende glans. Daarnaast beschermen onze formules met alfa-bisabolol en etherische oliën van bergamot en magnolia de gevoelige hoofdhuid tegen irritatie.

Dus zelf als je gevoelig bent voor haarkleuringen is onze kleuring een fijn alternatief. Veganistisch en Natuurlijk

Product

Kies Bewust, Kies  SlowBeautySalon Bimh;

We zijn toegewijd aan clean beauty en ondersteunen jouw keuze voor een bewuste en duurzame levensstijl. Onze veganistische haarkleuringen zijn een reflectie van onze missie om zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid te cultiveren, in harmonie met de natuur.

Waarom een Intake?

Tijdens het intakegesprek nemen we de tijd om jou te leren kennen. We bespreken je huidige wensen je haargezondheid, je budget en wat je gebruikt voor haarverzorging producten. Dit alles is een rode draad in ons concept, om jou optimaal te laten genieten van je haar kleuring.Dit gesprek is ook een uitgelezen kans om meer te leren over onze natuurlijke producten en behandelingen, en hoe deze jouw in je welzijn kunnen versterken.

Gezondheid en Welzijn Eerst

Onze toewijding aan natuurlijke manier van werken betekent dat we niet alleen focussen op hoe je eruitziet, maar ook op hoe je je voelt. De intake helpt ons om eventuele hoofdhuid problemen of haarzorgen aan te pakken met onze organische, helende benadering.

Persoonlijke Intake:

Wij geloven dat iedereen uniek is. Daarom beginnen we onze samenwerking met nieuwe klanten altijd met een persoonlijke intake. Hierdoor stelt kunnen we jouw specifieke behoeften, wensen begrijpen, zodat we een volledig op maat gemaakte behandeling kunnen bieden.

Abloom producten

Colour Treatment Hair

Coming soon logo

Voedende Natuurlijke Ingrediënten

Onze haarkleuringen combineren natuurlijke ingrediënten en pigmenten die het haar verzorgen en de kleur optimaliseren. De unieke geltextuur, ontwikkeld uit een exclusieve combinatie van natuurlijke micro-oliën en hi-tech pigmenten, zorgt voor een 100% grijsdekking terwijl het haar intensief wordt gevoed.

Milieuvriendelijk Concept

Wij omarmen een milieuvriendelijk concept door uitsluitend gecertificeerde plantaardige ingrediënten te gebruiken. Deze benadering zorgt ervoor dat onze producten veilig zijn voor jouw haar en voor de planeet, zonder in te leveren op doeltreffendheid. Geschikt voor veganisten en liefhebbers van natuurlijke schoonheid, onze formules zijn verrijkt met essentiële oliën en eco-gecertificeerde organische actieve ingrediënten.

Coming soon logo
Coming soon logo

Intense Hydratatie en Langdurige Kleur

Verrijkt met vegan glycerine en jojoba, bieden onze kleuringen intense hydratatie en bevorderen ze langdurige kleurresultaten. Een zorgvuldige selectie van voedzame plantaardige oliën, waaronder avocado, pracaxi, lijnzaad, en jojoba, beschermt en voedt het haar tot in de cortex.

Bescherming tegen Irritatie

We zijn toegewijd aan clean beauty en ondersteunen jouw keuze voor een bewuste en duurzame levensstijl. Onze veganistische haarkleuringen zijn een reflectie van onze missie om zowel innerlijke als uiterlijke schoonheid te cultiveren, in harmonie met de natuur.

Coming soon logo
Coming soon logo

Toewijding aan Veganistische en Natuurlijke Schoonheid

Ons aanbod van haarkleuringen is volledig veganistisch, benadrukt de schoonheid van natuurlijke ingrediënten, en ondersteunt jouw keuze voor een bewuste en duurzame levensstijl. Wij nodigen je uit om de transformatie zelf te ervaren en deel uit te maken van een gezondere, groenere wereld.

bottom of page