top of page
Elixer Scalp ritueel

Prescription Treatment

Rosacea and Skin Pigmentation

Ontdek de kern van huidverbetering in onze salon. Van acne tot pigmentatie en rosacea, onze behandelingen bieden effectieve oplossingen voor zichtbare resultaten. Betreed onze wereld van gerichte zorg en bereik een stralende huid.

Stap binnen in onze wereld van huidverbetering, waar we geloven in doelgerichte, helende behandelingen. Onze benadering omvat: Ontdek specifieke behandelingen die acne effectief aanpakken. We gebruiken natuurlijke producten die niet alleen symptomen verminderen, maar ook de bron van acne aanpakken, voor een stralende, zuivere huid.

Voor pigmentproblemen bieden we op maat gemaakte behandelingen. We begrijpen dat elke huid uniek is en passen onze methoden aan om pigmentvlekken gericht te verminderen, waardoor jouw huid een egale en stralende teint krijgt.

Onze kalmerende sessies voor rosacea bieden directe verlichting. We richten ons op het verminderen van roodheid en irritatie, met zachte, natuurlijke benaderingen die zorgen voor een rustige en evenwichtige huid. Elk huidprobleem wordt individueel benaderd. Onze op maat gemaakte behandelingen zijn gedetailleerd en gericht op meetbare verbeteringen, waardoor specifieke zorgen worden aangepakt en opgelost.

Bij elke sessie kun je heldere, meetbare resultaten verwachten. Onze benadering is transparant, waardoor je de kracht van doelgerichte huidverzorging kunt ervaren. Ontdek hoe elke stap van jouw huidverbeteringsreis informatief en helend is.

Prijs
60 min | 99,- euro

Product

Diepe Ontspanning

We beginnen met zachte technieken en geven speciale aandacht aan je ademhaling, klanken en geuren, wat je direct een gevoel van diepe ontspanning en rust zal bezorgen.

Product

Holistische Balans

Onze exclusieve Shankara-producten werken in harmonie met zowel je lichaam als je geest, wat je een gevoel van totale balans en welzijn zal geven.

Product

Energieherstel

Met de Kansawand- en Marma-massages richten we ons op energiepunten om eventuele blokkades vrij te maken en je levenskracht te stimuleren. Na de behandeling voel je je opgeladen en verfrist.

Producten olie

Huidverbetering

Coming soon logo

Doelgerichte acnebehandeling:

Zeg vaarwel tegen acne met onze specifieke en effectieve behandelingen. We richten ons rechtstreeks op de bron, met natuurlijke en organische producten die acne bestrijden en de huid zuiveren.

Pigmentverheldering op maat:

Pak pigmentproblemen aan met precisie. Onze behandelingen zijn ontworpen om doelgericht pigmentvlekken te verminderen, met resultaten die afgestemd zijn op de unieke behoeften van jouw huid.

Coming soon logo
Coming soon logo

Rosacea kalmerende sessies:

Ervaar directe verlichting voor rosacea met onze kalmerende behandelingen. We concentreren ons op het verminderen van roodheid en irritatie, waarbij we zachte en natuurlijke benaderingen combineren voor een rustige huid.

Persoonlijke aanpak voor elke huidzorg:

Elk huidprobleem verdient een specifieke aanpak. Onze behandelingen richten zich rechtstreeks op het probleem, met aandacht voor detail en een focus op meetbare verbeteringen.

Coming soon logo
Coming soon logo

Heldere resultaten, geen franje:

Bij ons draait het om directe resultaten. Onze behandelingen zijn gefocust op het oplossen van specifieke huidproblemen, zonder overtollige poespas. Verwacht heldere, meetbare verbeteringen na elke sessie.

bottom of page