top of page

Soulful

Glow Ritueel

Ontdek ons betoverende "Soulful Glow Ritueel" bij SHANKARA NATURALS, een uniek Ayurvedisch ritueel doordrenkt met zachtheid, aandacht voor ademhaling, klank en geur. Deze behandeling is meer dan alleen huidverzorging; het straalt van binnenuit.

Onze exclusieve Shankara-producten zijn holistisch en werken in harmonie met zowel het lichaam als de geest, waardoor een perfecte balans wordt bereikt.

Het 5-stappenritueel omvat een verkwikkende facial, de delicate geuren van lotus en rozen, Kansawand-massage die gebaseerd is op Ayurvedische principes om energieblokkades vrij te maken, Marma-massage waarbij druk wordt uitgeoefend op specifieke energiepunten om de levenskracht te stimuleren, en de rustgevende Balancing Bowl-massage, die diepe ontspanning bevordert.

Laat je innerlijke schoonheid stralen en voel je ware zelf bij SHANKARA NATURALS, waar Ayurvedische technieken en helende massages samenkomen voor ons Soulful Glow Ritueel. Bij ons "Soulful Glow Ritueel" kun je een betoverende ervaring verwachten die je diep van binnen en van buiten verrijkt.

Tijdens de behandeling kun je het volgende verwachten:

1. Diepe Ontspanning: We beginnen met zachte technieken en geven speciale aandacht aan je ademhaling, klanken en geuren, wat je direct een gevoel van diepe ontspanning en rust zal bezorgen.

2. Holistische Balans: Onze exclusieve Shankara-producten werken in harmonie met zowel je lichaam als je geest, wat je een gevoel van totale balans en welzijn zal geven.

3. Energieherstel: Met de Kansawand- en Marma-massages richten we ons op energiepunten om eventuele blokkades vrij te maken en je levenskracht te stimuleren. Na de behandeling voel je je opgeladen en verfrist.

Dit magische ritueel gaat verder dan alleen een huidbehandeling. Het is een reis naar innerlijke en uiterlijke schoonheid, waarbij je zult stralen vanuit je ziel. Boek deze behandeling om jezelf te verwennen en een onvergetelijke ervaring van welzijn en schoonheid te beleven. Je verdient het!

Product

Diepe Ontspanning

We beginnen met zachte technieken en geven speciale aandacht aan je ademhaling, klanken en geuren, wat je direct een gevoel van diepe ontspanning en rust zal bezorgen.

Product

Holistische Balans

Onze exclusieve Shankara-producten werken in harmonie met zowel je lichaam als je geest, wat je een gevoel van totale balans en welzijn zal geven.

Product

Energieherstel

Met de Kansawand- en Marma-massages richten we ons op energiepunten om eventuele blokkades vrij te maken en je levenskracht te stimuleren. Na de behandeling voel je je opgeladen en verfrist.

Beauty wellness

Coming soon logo

Ayurvedisch werkwijze:

Ervaar diepgaande Ayurvedische massages die niet alleen fysieke ontspanning bieden, maar ook innerlijke balans bevorderen, geheel in lijn met eeuwenoude Ayurvedische principes.

Ontspannen Schoonheid:

Onze gezichtsbehandelingen gaan verder dan standaard behandelingen . Ze zijn ontworpen om stress te verlichten, je innerlijke rust te bevorderen en tegelijkertijd je natuurlijke schoonheid te laten stralen.

Coming soon logo
Coming soon logo

Natuurlijke Holistische Producten:

We hechten veel waarde aan welzijn en maken gebruik van Ayurvedische, holistische en plantaardige producten. Door de hoge frequentie en toevoeging van essentiële oliën geven ze het lichaam een boost.

Spirituele Wellness:

Onze behandelingen bevorderen spirituele verbinding en innerlijke rust. Je zult de diepere lagen van ontspanning ervaren die leiden tot een gevoel van sereniteit en welzijn.

Coming soon logo
Coming soon logo

Unieke Ayurvedische Beleving:

Het is een totale ervaring waarin eeuwenoude Ayurvedische wijsheid en moderne luxe samenkomen om je welzijn en schoonheid te optimaliseren.

bottom of page