top of page

Soulfull Zenn Treatment

 Japanse Head SPA

Welkom bij de Japanse Head Spa. Dit is als een spirituele reis voor je haar en ziel. Met zorgvuldig geselecteerde essentiële oliën, chakra-werk en meditatieve aanrakingen wordt niet alleen de hoofdhuid geheeld, maar ook de energetische blokkades opgeheven. Een diepe, helende connectie tussen innerlijke rust en uiterlijke schoonheid.

Prijs
100 min | 149,- euro

Product

Diepe Ontspanning

We beginnen met zachte technieken en geven speciale aandacht aan je ademhaling, klanken en geuren, wat je direct een gevoel van diepe ontspanning en rust zal bezorgen.

Product

Holistische Balans

Onze exclusieve Shankara-producten werken in harmonie met zowel je lichaam als je geest, wat je een gevoel van totale balans en welzijn zal geven.

Product

Energieherstel

Met de Kansawand- en Marma-massages richten we ons op energiepunten om eventuele blokkades vrij te maken en je levenskracht te stimuleren. Na de behandeling voel je je opgeladen en verfrist.

Japanse Head SPA

Verkwikkende Scalp Massages:

Coming soon logo

Holistische scalp massages met zachte voedende haarolie. Deze massages verbeteren de bloedcirculatie, ontspannen de hoofdhuid en stimuleren haargroei voor een totaal vernieuwde ervaring. Laat onze diepgaande wasmassages je zintuigen verwennen. We gebruiken zachte, verzorgende technieken om niet alleen je haar te reinigen, maar ook je geest te kalmeren en te ontspannen

Op Maat Gemaakte Aromatherapie:

Ervaar aromatherapie op maat, een persoonlijke reis van geuren die zorgvuldig zijn afgestemd op de behoeften van elke klant. Een sensorische verwennerij die de zintuigen kalmeert en verheft.

Coming soon logo
Coming soon logo

Kruiden haarbaden met stoom:

Verwen het haar met onze luxe kruiden haarbaden, verrijkt met natuurlijke ingrediënten in combinatie met het crème haarmasker. De stoombehandeling opent niet alleen de haarschubben, maar hydrateert en geeft een ultieme ontspannende spa-ervaring.

Dry Brushing voor Vitaliteit:

Stimuleer de bloedcirculatie en revitaliseer de hoofdhuid met dry brushing. Een vitaliteitsboost die de weg vrijmaakt voor diepere absorptie van voedende behandelingen.

Coming soon logo
Coming soon logo

Holistisch Welzijn:

Ga verder dan traditionele haarverzorging met onze holistische benadering. We richten ons op het creëren van welzijn van binnenuit, waarbij we zowel fysieke als energetische blokkades doorbreken voor een complete wellness ervaring.

bottom of page