top of page

Innerpeace Treatment Shankara

Ayurvedische massage

Verwen je zintuigen en omarm innerlijke sereniteit met onze Innerpeace Ayurvedische behandeling. Stap binnen in een oase van rust, waar eeuwenoude Ayurvedische wijsheid en moderne luxe samenkomen om jouw welzijn te optimaliseren. Onze behandelingen, gebaseerd op Ayurvedische principes, bieden niet alleen diepgaande ontspanning maar bevorderen ook innerlijke balans, spirituele verbinding en natuurlijke schoonheid. Laat je meenemen op een reis naar harmonie, waar lichaam en geest één worden. Ontdek de genezende kracht van Ayurveda en vind jouw Innerpeace

Bij Innerpeace Ayurvedische behandelingen kun je een buitengewone wellnesservaring verwachten die dieper gaat dan alleen ontspanning. Onze toegewijde behandelaars begrijpen de waarde van innerlijke balans en welzijn volgens eeuwenoude Ayurvedische principes.

Tijdens je behandeling kun je verwachten:

- Een Verkwikkend Voetenbadje om te Aarden: Je reis begint met een verkwikkend voetenbad, verrijkt met aardende kruiden en oliën. Dit helpt je om in contact te komen met de aarde, je te gronden en in de juiste stemming te komen voor de behandeling.

- Diepe Ontspanning: verschillende Ayurvedische massages die zijn ontworpen om diepgaande ontspanning te bieden, stress te verlichten en spanning los te laten.

- Ayurvedische Wijsheid: We maken gebruik van Ayurvedische technieken en kruidenoliën om je lichaam en geest in harmonie te brengen.

- Verwennerij voor je Gezicht: Geniet van een luxueuze gezichtsbehandeling inclusief een zachte peeling, verfrissende rozenmist en een hydraterend masker. Dit alles wordt aangevuld met een bijzondere ontspannende handmassage.

- Haarbehandeling met Heerlijke Hoofdhuidmassage: Na de behandeling ontvang je een heerlijke wasbehandeling om alle oliën uit je haar te verwijderen en je hoofdhuid te verwennen met een ontspannende massage.

- Shirodhara, een geliefde Ayurvedische behandeling: combineert zachte hoofdmassage met een voortdurende warme olie-stroom over je “derde oog”. Het brengt diepgaande stressverlichting en harmonie in je zenuwstelsel.

Shirodhara is ideaal voor iedereen die verlangt naar:

Stressverlichting: Of je nu werkgerelateerde spanningen, dagelijkse stress of gewoon een rustmoment zoekt, Shirodhara is voor jou.
• Emotioneel Welzijn: Herstel evenwicht in je leven en vind emotionele stabiliteit.
• Diepe Ontspanning: Ontdek totale ontspanning in een kalmerende oase.
• Verbetering van de Slaap / Vermoeidheid.

Bij Innerpeace Ayurvedische behandelingen streven we ernaar om je een totale ervaring te bieden, waarbij welzijn, schoonheid en ontspanning samenkomen. Laat je verwachtingen overtreffen en ontdek een diepere betekenis van innerlijke rust en balans.

**Fijn om te weten **

Bij deze behandeling wordt je haar doordrenkt met olie en grondig gewassen. Je verlaat onze salon met handdoekdroog haar. Als je wilt dat je haar na de behandeling wordt gedroogd, kun je 'Drogen na behandeling' toevoegen in ons online boekingssysteem.

Prijs
100 min | 149,- euro

Product

Diepe Ontspanning

We beginnen met zachte technieken en geven speciale aandacht aan je ademhaling, klanken en geuren, wat je direct een gevoel van diepe ontspanning en rust zal bezorgen.

Product

Holistische Balans

Onze exclusieve Shankara-producten werken in harmonie met zowel je lichaam als je geest, wat je een gevoel van totale balans en welzijn zal geven.

Product

Energieherstel

Met de Kansawand- en Marma-massages richten we ons op energiepunten om eventuele blokkades vrij te maken en je levenskracht te stimuleren. Na de behandeling voel je je opgeladen en verfrist.

Beauty wellness

Ayurvedisch werkwijze:

Coming soon logo

Ervaar diepgaande Ayurvedische massages die niet alleen fysieke ontspanning bieden, maar ook innerlijke balans bevorderen, geheel in lijn met eeuwenoude Ayurvedische principes.

Ontspannen Schoonheid:

Onze gezichtsbehandelingen gaan verder dan standaard behandelingen . Ze zijn ontworpen om stress te verlichten, je innerlijke rust te bevorderen en tegelijkertijd je natuurlijke schoonheid te laten stralen.

Coming soon logo
Coming soon logo

Natuurlijke Holistische Producten:

We hechten veel waarde aan welzijn en maken gebruik van Ayurvedische, holistische en plantaardige producten. Door de hoge frequentie en toevoeging van essentiële oliën geven ze het lichaam een boost.

Spirituele Wellness:

Onze behandelingen bevorderen spirituele verbinding en innerlijke rust. Je zult de diepere lagen van ontspanning ervaren die leiden tot een gevoel van sereniteit en welzijn.

Coming soon logo
Coming soon logo

Unieke Ayurvedische Beleving:

Het is een totale ervaring waarin eeuwenoude Ayurvedische wijsheid en moderne luxe samenkomen om je welzijn en schoonheid te optimaliseren.

bottom of page