Van koel naar honing blond ben jij er klaar voor ?


Warm en mooi, honinggoud haar is heerlijk om naar te kijken en vangt het licht, maar vereist liefde en vriendelijkheid om het er mooi uit te laten zien.

Honinggoud is een van de belangrijkste haarkleurtrends voor 2021.

Na jaren de "koude kant van blond" te hebben gezien, willen we nu warme tinten en heerlijke honingtinten geven ons wat we willen. "Honingblond" geeft een vleugje licht dat door het haar straalt, alsof het zonlicht in het haar vasthoudt.

Een mooi, hartverwarmend en positief beeld dat deze barre tijden van afstanden en ontbrekende omhelzingen verzacht.


Beroemdheden die houden van honingblond haar.

Jennifer Aniston's goudblonde als Rachel in Friends begon een trend, de Rachel-blonde, die tot op de dag van vandaag wordt gevraagd. Het succes ligt in het feit dat het een multidimensionale kleur is, veelzijdig, met rijke kleurtonen die gecreëerd worden door de deskundige combinatie van verschillende blonde tinten.

milk_shake® honing blond

Kleurtechnieken voor honingblond op maat
Honingblond is een geweldige basis om superchique kleureffecten te creëren. Dikke, lichtere delen rond het gezicht (die duidelijk zichtbaar zijn en grote, lichtere lokken in vergelijking met de basiskleur), of lichte balayage met een natuurlijk effect, met lichtere punten en donkerdere wortels, of kopertinten, of intense tonen.

Honingtinten hebben veel variatie waardoor ze zeer gewild zijn, van de lichtste tonen van bleke acaciahoning tot rijkere en donkerdere tonen van kastanjehoning.

De beste kwaliteit van deze natuurlijke blonde tinten is dat ze glamoureus zijn bij elk kapsel. Ze versterken middellange of lange kapsels echt, met name golvende stijlen (zoals strandgolven) omdat ze hun poëtische eigenschappen versterken, maar pixie-snitten hebben allemaal baat bij een zonovergoten look.

Honingblond verbetert het gezicht, zelfs voor olijfkleurige teint (toch Beyoncé?), pronkt met de gelaatstrekken en geeft persoonlijkheid aan ogenschijnlijk eenvoudige gezichten.

Licht haar met honingtinten is een symbool van vrouwelijkheid en verleiding.
Hier is een portret van de zomer: zon, zee en honingblond haar in de wind. Om deze super warme kleur de eer te geven, is het belangrijk om zijn glans en uitstraling te behouden.

Het assortiment milk_shake® zoete kamille is gemaakt om deze twee aspecten van deze tinten te versterken.