top of page
Sothys hydra4


Sothys Hydra 4

Je bent hier: home . behandelingenface . acne treatment

De Journey

Maak kennis met de vernieuwde hydraterende behandeling van Sothys. Je word ondergedompeld in een intens hydraterend bad, dankzij de intensief hydraterende behandeling Hydra 4 hyaluronic acid.  Deze excellente behandeling is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de hydratatiebehoeften van elke huid: een specifiek protocol in 6 fasen, met de exclusieve massage handelingen digi-estétique en hydraterende actieve bestanddelen van de laatste generatie. 

De Treatment

Gel gommanté enzymatique

Met de gel gommant enzymatique worden onzuiverheden verwijderd en word je huid voorbereid op de behandeling. Deze doorzichtige gel die transformeert in een lichte emulsie bij contact met water bevat actieve bestanddelen van het enzymatisch complex. 

Serum restructurant

Het doel van het serum resturturant is de huid kalmeren. De vloeibare en smeltende was bevat actieve bestanddelen als Ceramiden-omega’s.

 

Masque gel haute hydratation

Het masker is een vloeibare en frisse gel dat zorgt voor een intensieve 

hydratering van de huid. Dit masker bevat actieve bestanddelen hyaluronzuur hPM en bPM.

Masque de modelage

Masque de modelage zorgt ervoor dat de hoogwaardige huidbariere word hersteld. Het masker heeft een romige textuur en bevat actieve bestanddelen als gepatenteerd boleetextract 1055 – hyaluronzuurbooster, biomimetische fosfolipide.

 

Masque pelliculable repultant

de romige structuur van dit masker, die transformeert in een wit glazuur tijdens het drogen, zorgt ervoor dat de huid intensief opgevult word en bevat actieve bestanddelen als arganolie.

Serum lissant

Het doel van dit serum is een ultieme dosis van hyaluronzuur om de huid te omhullen met een beschermende laag en de lijntje glad te maken. Dit masker heeft een verfijnde smeltende gel structuur en bevat actieve bestanddelen als hyaluronzuur hPM.

Prijs 

117,50 euro  

Afspraak maken

Rechts onderaan via de button "maak afspraak" kun je deze behandeling online boeken.

Mail: beauty@bimh.nl

Whats-app: 0657790724

Sothys Hydra 4
bottom of page