top of page

Nieuwe maan in tweelingen.

Op 6 juni 2024 vindt er een nieuwe maan plaats. Deze maanfase, waarin de maan zich tussen de aarde en de zon bevindt, zorgt ervoor dat het verlichte deel van de maan niet zichtbaar is vanaf de aarde, waardoor de nacht donkerder is dan bij andere maanfases.


De nieuwe maan wordt vaak gezien als een periode van vernieuwing en het zetten van intenties. In spirituele en astrologische contexten wordt deze tijd beschouwd als een ideaal moment om nieuwe projecten te starten, plannen te maken en

positieve veranderingen in je leven aan te brengen. Het is een periode voor reflectie en innerlijke groei.


De Energie van de Nieuwe Maan in Tweelingen

Deze nieuwe maan valt in het sterrenbeeld Tweelingen. Dit luchtteken staat bekend om zijn communicatieve, intellectuele en veelzijdige aard. Wanneer de nieuwe maan in Tweelingen staat, wordt de energie van dit teken versterkt, wat invloed heeft op verschillende aspecten van ons leven:


Communicatie en Kennis:

Tweelingen is nauw verbonden met communicatie, schrijven, spreken en leren. Deze nieuwe maan biedt een prachtige kans om nieuwe ideeën te verkennen, gesprekken aan te gaan en kennis te delen. Het is een goed moment om een cursus te starten, een boek te lezen of te schrijven, of nieuwe informatie te verzamelen.


Verbindingen en Netwerken:

Tweelingen is ook een sociaal teken, wat betekent dat deze periode bevorderlijk is voor het opbouwen van relaties en netwerken. Het is een goed moment om je sociale kring uit te breiden, nieuwe mensen te ontmoeten en bestaande relaties te versterken.


Flexibiliteit en Aanpassingsvermogen:

De energie van Tweelingen bevordert flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Dit is een uitstekende tijd om je aan te passen aan veranderingen, nieuwe situaties te omarmen en creatieve oplossingen te vinden voor problemen. Het stimuleert een open geest en de bereidheid om nieuwe ervaringen te omarmen.


Mentale Stimulatie en Creativiteit:

De invloed van Tweelingen kan leiden tot verhoogde mentale activiteit en creativiteit. Je kunt je geïnspireerd voelen om nieuwe projecten te starten of innovatieve ideeën te ontwikkelen. Het is een tijd om je nieuwsgierigheid te volgen en verschillende interesses te verkennen.


Intenties Stellen en Manifesteren:

Tijdens de nieuwe maan in Tweelingen is het nuttig om intenties te stellen die verband houden met communicatie, leren en sociale verbindingen. Denk aan doelen zoals het verbeteren van communicatievaardigheden, het starten van een nieuw leertraject of het versterken van je netwerk.


De Engelenpoort van 6 juni

Naast de invloed van de nieuwe maan, opent er op 6 juni 2024 ook een speciale energetische gebeurtenis, bekend als de Engelenpoort. Dit fenomeen wordt beschouwd als een tijd waarin de sluier tussen onze wereld en de engelenrijken dunner is, waardoor het gemakkelijker is om spirituele begeleiding en zegeningen te ontvangen.

De Engelenpoort wordt gezien als een kans om diepere verbindingen te maken met je beschermengelen en spirituele gidsen. Het is een moment om je intenties en gebeden kracht bij te zetten en te vragen om steun en leiding op je levenspad.

Hoe je je kunt voelen bij de nieuwe maan en de Engelenpoort


Gevoel van Vernieuwing en Herstart

De nieuwe maan markeert het begin van een nieuwe maancyclus, wat vaak gepaard gaat met een gevoel van vernieuwing en de wens om opnieuw te beginnen. In combinatie met de Engelenpoort kan dit een bijzonder krachtig moment zijn om nieuwe projecten te starten, veranderingen door te voeren of oude gewoontes los te laten.


Verhoogde Mentale Activiteit en Spirituele Inzichten:

Met de nieuwe maan in Tweelingen kun je een toename in mentale activiteit en nieuwsgierigheid ervaren. De Engelenpoort kan hierbij helpen door je nieuwe inzichten en spirituele wijsheid te geven, wat leidt tot een dieper begrip van je levenspad en doel.


Communicatief, Sociaal en Spiritueel Verbonden:

De energie van Tweelingen kan je meer communicatief en sociaal maken. In combinatie met de Engelenpoort voel je misschien een sterke verbinding met zowel mensen om je heen als met je spirituele gidsen. Het is een ideale tijd om je gedachten en gevoelens te delen en om spirituele gesprekken te voeren.


Flexibiliteit, Aanpassingsvermogen en Innerlijke Vrede:

Je kunt een verhoogde flexibiliteit en bereidheid om je aan te passen aan nieuwe omstandigheden voelen. De Engelenpoort kan je helpen om innerlijke rust en balans te vinden te midden van veranderingen, en om gemakkelijker oplossingen te vinden voor uitdagingen.


Creativiteit, Innovatie en Spirituele Groei:

De nieuwe maan in Tweelingen kan je creativiteit en innovatieve geest stimuleren. Samen met de energie van de Engelenpoort, kun je je geïnspireerd voelen om nieuwe ideeën te verkennen, creatieve projecten te starten of bestaande problemen op een originele manier aan te pakken, terwijl je spiritueel groeit.


Reflectie, Introspectie en Goddelijke Begeleiding:

De donkere nacht van de nieuwe maan kan een tijd van reflectie en introspectie zijn. De Engelenpoort versterkt deze energie door je te helpen dieper naar binnen te keren, je gedachten te ordenen en te mediteren over je doelen en intenties voor de komende maancyclus, terwijl je goddelijke begeleiding ontvangt.


Omarm deze periode van vernieuwing en benut de gecombineerde energie van de nieuwe maan in Tweelingen en de Engelenpoort om positieve veranderingen in je leven aan te brengen en spirituele groei te bevorderen.


Happy new moon


Liefs Dolores .


16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page