top of page
pexels-megan-ruth-11411356_edited_edited.jpg

Je bent hier: home . behandelingen

Ontdek ons aabod

Ons behandelaanbod is uitgebreid van huidverzorging tot huidverbetering, van haarverzorging tot haarverbetering en natuurlijk onze overheerlijke wellness treatments. 

 

 

Wat wil jij bereiken? Kijk snel verder

Gezond en glanzend haar

Mooi haar, glanzend haar en veerkrachtig haar. Voor elk haartype hebben wij een oplossing. Bij ons is het laten behandelen van je haar niet zomaar een behandeling. Het is gewoon een 'pure' wellness ervaring.

Gezichtsbehandelingen

Onze gezichtsbehandelingen zijn combinaties die bestaan uit het verbeteren van de huid en de huid in goede conditie brengen, waarbij ontspanning altijd 'het keywoord' is.

Ultiem ontspannen

In alle hectiek van deze tijd vergeten we onszelf maar al te vaak. Bij SlowBeauty Salon BIMH staat ontspanning boven alles. Het kan daarom ook niet anders dan dat je bij ons terecht kan voor de meest overheerlijke en ontspannende massages & lichaamsbehandelingen. 

Losse behandelingen

Bij BIMH is het ook mogelijk om je wenbrauwen en wimpers in shape te brengen eveneens als het harsen van het gelaat. Gewoon die kleine fijne behandelingen die noodzakelijk zijn en waar je even geniet van een stukje ontspanning

bottom of page