top of page
Image by Sarah Dorweiler
Pure Nature

Je bent hier: home . behandelingen luxe treatments  . pure nature

Luxe Treatment

De Journey  

Laat je meenemen in deze heerlijke 100 % natuurlijke wellness beleving. Een zachte liefdevolle behandeling die alleen maar bestaat uit pure verwennerij. Neem tijd voor jezelf

 

De Treatment

Voetenbad

We beginnen deze welness treatment met een voetenbadje. Je mag zelf je geurbeleving kiezen en heb keuze uit; lavendelolie, citrusolie, roosolie of woodolie

 

Deze behandeling bestaat uit; 

  • Bijzondere Peeling met zijdecocons van de zijderups .

  • Deze cocons zijn 100% natuurlijk en diervriendelijk verkregen ,het is hydraterend en het vertraagd het verouderingsproces de huid voelt zijdezacht.

  • De behandeling is uniek omdat er veel verschillende massage technieken worden toegepast o.a de penselen massage met warme oliën .

  • Door de zachte aanraking van de penselen ontstaat er een ontspannend effect.

  • Massage met warme stempelkussentjes gevuld met chia zaadjes en aromatische oliën deze zitten boordevol voedingstoffen en werken verzachtend en hydraterend .

  • Een heerlijk geurend masker met pure oranjebloesem hydrolaat 

Resultaat

Een superzachte huid die compleet ontspannen is door de verschillende toepassingen van gezichtmassages. De huid ziet er intens gehydrateerd uit met een mooie zachte verjongende gloed. Precies de glow die je bij de lente vewacht! 

Afsluiting

Na de behandeling heb je de keuze uit een kopje warme koffie gemaakt van echte bonen of een thee die aansluit op de behandeling. Onze drankjes voorzien wij altijd van een lekkernij die uitstekend bij de behandeling aansluit.  

Afspraak maken?

Rechtsonderaan via de button "MAAK AFSPRAAK" kunt u deze behandeling boeken

bottom of page