Hotstone massage

De Journey

Totaal ontspannen door middel van warme stenen die ook een diep ontspannend effect hebben op het zenuwstelsel, die door de dagelijkse stressoren op regelmatige basis uit balans gebracht wordt. Daarnaast helpen de warmte en de massagetechnieken om stramme spieren los en soepel te maken. Daarom is een hotstone massage dé ideale massagebehandeling bij spierpijn. De hotstone massage stimuleert eveneens de bloedsomloop en de werking van de organen. Daardoor worden afvalstoffen gemakkelijker uit het lichaam weggevoerd. Laat je verleiden door de pure warmte en de zachte aanraking door van de verschillende massagegrepen.

De Treatment

Voetenbad

Voorafgaand aan elke massage bieden wij standaard een voetenbad aan zodat je ontstresst op de massagestoel gaat liggen. 

 

50 minuten

Hotstone massage van de rug, nek, schouders en achterzijde benen

25 minuten

Hotstone massage van de rug, nek, schouders 

Geurbeleving

Tijdens deze ontspannende massage geniet je van de meest verfijnde geuren.

 

Afsluiting

Na de behandeling heb je de keuze uit een kopje warme koffie gemaakt van echte bonen of een thee die aansluit op de behandeling. Onze drankjes voorzien wij altijd van een lekkernij die uitstekend bij de behandeling aansluit.  

Afspraak maken

Via onderstaande knop kom je op de pagina terecht waar je de deze behandlingen kunt reserveren onder het kopje "lichaam". Gelieve graag voorkeursdagen en tijden aan te geven. 

Lichaamsbehandelingen