Heart Balance

De Journey

We leven in een hele drukke wereld en vergeten goed voor onszelf te zorgen. Daardoor zijn we vaak de balans in ons lichaam kwijt en krijgen we lichamelijk klachten waar we niet mee weten om te gaan. Klachten als; geen energie, geen balans, slecht (in)slapen, stress, stemmingswisselingen. Vaak negeren we deze klachten en gaan zolang door tot het lichaam niet meer verder kan. Herken je één of meerdere klachten dan is deze massage een aanrader. De heart balance massage kan gerust een bijzondere en unieke ervaring genoemd worden omdat het als doel heeft om het zenuwstelsel van het lichaam weer in balans te brengen. Dit doen we door middel van speciale fijne en zachte massage technieken in een aantal fases. Daarnaast werken we met verschillende essentiele olieen tijdens deze massage die 100% natuurlijk zijn. 

De Treatment

Voetenbad

Voordat je gaat genieten van een 45 minuten durende massage, ga je eerst destressen met een voetenbad en een kop, speciaal voor deze behandeling, geselecteerde thee. 

 

Deze massage bestaat uit vier elementen die zorgen voor

1.  Stressvermindering

2. Het immuunsysteem versterken

3. Het weefsel en organen via het zenuwstelsel verbeteren

4. Onstekeningen in het lichaam verminderen

Aromatherapie

Tijden deze massage werken we met 8 soorten essentiële olieën, die perfect op elkaar afgestemd zijn en waarbij  aroma's vrijkomen. Tijdens deze massage zal je merken dat door deze aromatherapie mind, body en soul geheel tot rust komen. 

 

Geurbelevingen

Een ware explosie van verschillende geuren.

 

Afsluiting

Na de behandeling heb je de keuze uit een kopje warme koffie gemaakt van echte bonen of een thee die aansluit op de behandeling. Onze drankjes voorzien wij altijd van een lekkernij die uitstekend bij de behandeling aansluit.  

Afspraak maken

Het is voor nieuwe klanten niet mogelijk om online een afspraak te boeken omdat wij altijd eerst met een intake werken. Hierdoor kunnen wij je een behandeling en advies op maat geven waardoor je met een mooi resultaat en goed gevoel bij ons het pand verlaat. Door op ondertaande button te klikken kom je in ons contact gedeelte uit. Laat hier je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op! Appen mag ook via nummer 0657790724

Lichaamsbehandelingen