top of page

Je bent hier: home . behandelingen hair . botox treatment

Botox Treatment

De Journey

WAT IS HAIR BOTOX ? Tijdens deze salonbehandeling wordt het haar behandeld met biologische fillers. Actieve plantaardige stoffen herstellen in het diepste van het haar de natuurlijke elasticiteit van de haarvezels. Het haar wordt hierdoor voller, compacter en buitengewoon glanzend en sterk. De behandeling geeft direct resultaat en is bovendien lang houdbaar. Dankzij de combinatie van “vloeibaar goud”, vloeibare keratine, natuurlijk collageen, hyaluronzuur en argan oil, wordt het haar direct opgevuld. Deze ingrediënten werken als natuurlijke bouwstenen voor het haar en geven het haar weer kracht en een enorme volumeboost.

De Treatments

Argan-Olie

Argan olie bevat sterke antioxidanten en heeft daardoor een beschermde werking tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ook bevordert het de micro-circulatie waardoor het haargroei stimuleert. De verzorgende- en antibacteriële eigenschappen van de Argan Olie zorgen ervoor dat deze bijzondere Marokkaanse olie al eeuwenlang wordt toegepast om huid en haar te verzorgen en te herstellen.

 

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die van nature in de huid voorkomt. Het heeft sterke hydraterende eigenschappen. Hyaluronzuur kan tot wel 1000 keer het eigen gewicht aan water tot zich binden, en houdt zo vocht vast in zowel de huid als in het haar.

Natuurlijk Collageen

Natuurlijk collageen een lichaamseigen stof. Het geeft kracht, stevigheid en veerkracht aan het haar. Dit natuurlijk collageen heeft de capaciteit broos en verzwakt haar weer vanaf de cortex tot diep in de haarvezels op te bouwen. Het resultaat is dik, sterk en gezond haar waarvan de haarschubben weer mooi gesloten zijn. Weerkaatsing van daglicht laat het haar weer schitterend glanzen.

Keratine

Vloeibare keratine is een hydraterende stof en zorgt voor herstel van haarschubben en de cuticula. Deze belangrijkste 4 bouwstoffen vormen de basis van de Tahe hairbotox treatment. Deze ‘bouwstoffen’ worden vloeibaar gemaakt door middel van thermolyse. Hierdoor kunnen deze tot diep in de cortex binnendringen om zo gedurende de posetijd als een soort bouwsteentjes de cuticula opnieuw op te bouwen en de structuur van het haar te herstellen. Door de thermale werking van alle actieve stoffen in de Botox Treatment en de speciaal ontwikkelde föhntechnieken van onze Proffesionele hairstylisten zal het haar weer worden hersteld. Het resultaat is sterk, gezond en veerkrachtig haar.

Behandeling

Een behandeling met de hair-botox is een pure beautybehandeling en is niet belastend voor jou haar. Sterker nog, het bouwt de haarvezels weer vanaf de kern op. Al na de eerste behandeling merkt je direct het verschil. Is het haar voor de behandeling nog zwaar beschadigd, dan is het haar na de behandeling verbluffend hersteld!

 

Het effect van deze behandeling is dat het haar Geruime tijd aanvoelt als of je "net bij de kapper bent geweest “ Bovendien zorgt de behandeling voor een langere houdbaarheid van de haarkleuring omdat het haar en kleurpigmenten sealt. Je hebt na de kuur zo 5 á 6 maanden plezier van je mooie haar . Dit is is altijd afhankelijk van meerder factoren:

 

-zon

-zee

-kleur behandelingen*

-thuisverzorging

 

* blijf je klant of ben je al klant hoef je je geen zorgen te maken wij werken met hoge kwaliteit haar die je haar niet beschadigen.

 

Na deze periode 5 á 6 maanden kom je weer terug voor je botox beauty (opvul) behandeling . Dit is een eenmalige botox behandeling en vult weer op waar de botox is terug gelopen in het haar . Wacht niet te lang om terug te komen plan gelijk je afspraak, zodat je optimaal blijft genieten van prachtig glanzend en gezond haar.

 

Wassen met het botox verzorgingspakket

Tijdens de kuur ontvangt je een verzorgings pakket waar Je tijdens deze 4 maanden “kuur “ gebruikt van maakt . Het haar is tijdens de behandeling opnieuw opgebouwd door het te vullen en te polijsten met hoogwaardige bouwstoffen. Een ‘gewone shampoo’ zou door onder andere door de sulfaten deze bouwstoffen weer losweken uit het haar Tijdens de opbouw is het belangrijk dat het haar stabiel blijft.

 

Hoe gaat de botox kuur .... De botox kuur bestaat uit 4 behandelingen waar minimaal 3 weken tussen zit en maximaal 4 weken . Dit is nodig voor de opbouw houd hier rekening mee . We plannen deze 4 afspraken gelijk in de agenda . Bij de eerste afspraak knippen we het haar en beginnen we met de 1e Botox behandeling . Na elke botox behandeling mag mag het haar 48 uur niet gewassen worden . Daarna kan het 2 x per week worden gewassen met het bijbehorende verzorging pakket . Tijdens de kuur mag u het zelf niet kleuren met pakjes uit de winkel. Wel kan het haar gekleurd worden met onze natuurlijke kleur Producten .

Tarieven

Botox KuurTreatment : €399,-*

 

Deze kuur bestaat uit:
 

- 4x Hair-Botox salon behandeling 

- 1x  Botox Home-care pakket

(haarmasker-ampullen-shampoo  )

 

->Losse Botox Beauty treatment  kan geboekt worden als je de Botox kuur heb gehad en terug komt voor een Beauty(onderhoud) Botox treatment .


Beauty (onderhoud) Botox treatment : €89,50,-

 *De prijs word bepaald door hoeveelheid product er moet worden gebruikt

Afspraak maken?

Rechtsonderaan via de button "MAAK AFSPRAAK" kunt u deze behandeling boeken

bottom of page