Volumizing Shampoo

Voor welk type haar? Fijn en futloos haar!

Wat is de werking van de Goji Berry Volumizing Shampoo?

Goji Berry Volumizing Shampoo zorgt ervoor dat fijn en futloos haar weer veerkracht, glans en een natuurlijk gewichtloos volume krijgt. Deze shampoo is gemaakt van 96.7% natuurlijke ingrediënten, de Goji berry extracten zijn van oorsprong rijk aan antioxidanten die de haarwortel en haarstructuur versterken, de berry extracten verzorgen de huid intensief op een milde wijze.

Het botanische complex bestaat uit gingseng, burdock root en vitamine B3. Gingsing stimuleert de groei van de haarwortel, burdock root zorgt voor volume behoud, vitamine B3 voed de haarwortel.

Hoe gebruik je de Goji Berry Volume Shampoo?

Breng een kleine hoeveelheid shampoo aan op de palm van je hand en verdeel de shampoo over beide handen tot het lichtjes schuimt. Masseer de shampoo in het haar en spoel daarna grondig uit . “Maar de shampoo schuimt niet?!” Zal misschien je eerste gedachte zijn. We zijn zo gewend dat een shampoo moet schuimen, en het liefst zoveel mogelijk. Dat een shampoo schuimt zegt niets over het reinigen van je haar. Laat het schuim terzijde. Ik was altijd twee keer mijn haar. Eerst om goed te reinigen, en daarna om het verzorgende deel van de shampoo zijn werking te laten doen. Nu zal je zien dat vuil en vettigheid door de eerste keer wassen goed is verwijderd, en de shampoo nu meer zal gaan schuimen.

De shampoos van O’right gaan heel lang mee, je hebt maar een kleine hoeveelheid shampoo nodig. Dit vind ik een groot voordeel van dit product. Wat doet de Goji Berry Volumizing Shampoo met mijn haar Bij nieuwe shampoos is het belangrijk dat je het product de tijd geeft. Verwacht niet meteen magisch resultaat na één keer wassen. Wat ik meteen al merkte is dat mijn haar sterker en dikker aanvoelde, een groot pluspunt als je fijn haar hebt. Echt fijn haar heb ik niet, wel heb ik enorm veel haren op mijn hoofd, maar aan volume bij de haaraanzet ontbreekt het nogal een beetje.

Na de shampoo aantal dagen te hebben gebruikt, was mijn haar sterk, glanzend en kreeg volume bij de haaraanzet. Ik ben dol op volume, hoe meer hoe beter. Als iemand mij op een afkeurende toon vraagt of ik mijn vingers in het stopcontact heb gehad, dan beschouw ik dat eerder als een compliment en als een missie die geslaagd is! I love volume♡

Dol blij dat ik deze shampoo kon testen Tree in a Bottle; De fles is gemaakt van plantaardig afval en is hiermee de meest milieuvriendelijke fles die er bestaat. Onder de juiste omstandigheden composteert deze fles volledig. De fles is dusdanig gemaakt dat in de bodem een drietal boomzaden (Acacia) zitten verborgen, die tijdens het composteren zullen vrijkomen en uit kunnen groeien tot een volwaardige boom. Goji Berry Scalp spray Voor welk type haar? Fijn en futloos haar.

Wat doet de Goji Berry Scalp Spray?

De Goji Berry Scalp Spray verzorgd je hoofdhuid optimaal. De uitgebalanceerde combinatie van Goji Berry, gingseng en zoethout extracten verstevigt de haarwortel. Na gebruik voelt je haar daardoor weer steviger en voller aan. De Goji Berry Scalp spray geeft niet alleen volume aan het haar, het gaat ook haaruitval tegen. De spray is gemaakt van 98.3% natuurlijke ingrediënten.

Hoe gebruik je de Goji Berry Volume Scalp Spray? Spray op de hoofdhuid en masseer in. De spray niet uitspoelen. Floral Box; Elk doosje bevat een stukje handgeschept zaadpapier, waaruit een plantje zal groeien. De plantjes verschillen per seizoen en variëren van bloemen tot kruiden. Elk doosje met O’right producten is met de grootste zorg gemaakt om ons milieu zo min mogelijk te belasten.

O’right producten zijn vrij van;

  • Parabenen > Houdbaarheidsmiddel
  • Sulfaten > Schuimmiddel
  • Formaldehyde > Houdbaarheidsmiddel
  • Kleurstoffen
  • Phthalaten > Romigmaker
  • DEA. > Verdikkingsmiddel
  • EO > Hulpstof
  • Dierproeven