top of page

Color

Treatment

De natuur is altijd een inspiratiebron geweest voor artiesten, schilders, beelhouwers en muzikanten. Met de producten van Milk_shake® creative permanent colour bieden wij je een vorm van kunst en pallet in duizenden kleuren die jouw persoonlijkheid laten stralen. Get inspired by nature

Onze haarbehandelingen zijn in de omstreken inmiddels een waar begrip geworden. Wij gaan niet voor gemiddeld maar bieden je ook op dit gebied het allebeste. Ben je opzoek naar een specialist die van bijna ieder haar type, weer een gezonde look kan creëren? Lees dan snel verder wat wij voor je kunnen betekenen.

Wij werken met de milk_shake® En Tahe Organic color.Dit is een permanente kleuring die zijn weerga niet kent. Briljante kleuren, sublieme helderheid gegarandeerde houdbaarheid en excellente grijsdekking voor een natuurlijk, gezond en buitengewoon mooi resultaat.

Prijs
? min | ?,- euro

Product

Diepe Ontspanning

We beginnen met zachte technieken en geven speciale aandacht aan je ademhaling, klanken en geuren, wat je direct een gevoel van diepe ontspanning en rust zal bezorgen.

Product

Holistische Balans

Onze exclusieve Shankara-producten werken in harmonie met zowel je lichaam als je geest, wat je een gevoel van totale balans en welzijn zal geven.

Product

Energieherstel

Met de Kansawand- en Marma-massages richten we ons op energiepunten om eventuele blokkades vrij te maken en je levenskracht te stimuleren. Na de behandeling voel je je opgeladen en verfrist.

Color Treatment

Natuurlijke ingrediënten

Coming soon logo

Ingredienten die zorgen voor prachtig haar. Een rijkdom aan resultaat is gegarandeerd door speciale ingrediënten.

Natuurlijke honing

natuurlijke honing met verzachtende en beschermende eigenschappen voor de huid en conditionerend voor het haar conditionerende en hydraterende bestanddelen die zorgen voor zachtheid en doorkambaarheid. Zonnebloemolie met een verzachtende werking, zorgt voor een goede handelbaarheid.

Coming soon logo
Coming soon logo

Meer informatie komt binnen kort

Meer informatie komt binnen kort

Coming soon logo
Coming soon logo

Meer informatie komt binnen kort

bottom of page