Je bent hier: home . behandelingen .  alle behandelingen

Je lichaam en huid geven het aan

Het lichaam geeft signalen, het lichaam spreekt, het lichaam geeft aan waar het behoefte aan heeft. Door verschillende massagetechnieken, het gebruik van aroma's en de ontspannen ambiance zorgen dat je dat totaal ontspannen, of juist met meer energie onze salon verlaat. Kijk bij de verschillende massages en laat je inSPAreren

Olie massage

Harmony 

Balance

De “Harmony  Balance Massage“ is een revolutionaire behandelingsmethode die een zeer krachtige werking heeft maar zeer zacht uitgevoerd wordt. De behandeling is het beste te omschrijven als een aangename, weldadige en rustgevende belevenis!

€ 75

Hot Stone Massage

Hotstone

Rituals

Totaal ontspannen door middel van warme stenen die ook een diep ontspannend effect hebben op het zenuwstelsel, dat door de dagelijkse stressoren op regelmatige basis uit balans gebracht wordt.

€ 75

AdobeStock_207279225.jpeg

Sentations

Orientials

Puur genieten van een mooie massage waarin je betoverd wordt door de mooie aromatische geuren van Amber en Mirre. Een behandeling geinspireerd op oude Orientaalse rituelen zoals bijvoorbeeld de Hammam. Laat je verassen!

€ 99

Ontspannende massage

Energetic

Body Healing

Een hands-on behandeling met zachte aanrakingen voor gezicht, nek en decolleté die naast een ontspannende werking ook voor een frissere uistraling zorgt en je meer energie geeft wat na een behandeling gelijk merkbaar is. 

€ 75

massage

Heart Balance

Rituals

De heart balance massage kan gerust een bijzondere en unieke ervaring genoemd worden omdat het als doel heeft om het zenuwstelsel van het lichaam weer in balans te brengen. Ook in abonnement af te sluiten.

€ 75

 

Lichaamsbehandelingen

 

Seizoensbehandelingen

Image by Alexandru Zdrobău

Winter

Treatment

Snel van je auto door de koude naar binnen waar de behaaglijke warmte van de salon je tegemoetkomt en een dampende warme chai latte op je staat te wachten om je lichaam alvast van warmte te voorzien. 

110,00

Model in White

Spring

Treatment

Deze behandeling is momenteel niet te boeken

Lees meer

€ 0,00

Reserveren
Image by Alexandru Zdrobău

Summer

Treatment

Deze behandeling is momenteel niet te boeken.

Lees meer

€ 0,00

Reserveren
IMG_5345.JPG

Fall

Treatment

Deze behandeling is momenteel niet boeken.

Lees meer

€ 0,00

Reserveren
 

Huidverbeterend

Untitled design (61) (1).png

Acne 

Treatment

Samen met jou ontwikkelen wij een behandelplan waarbij het doel is om jouw huid in een optimale conditie te krijgen. 

Omdat het bij deze behandeling van belang is dat wij de huid eerst analyseren verzoeken wij je vriendelijk om eerste een gratis intake te boeken voorafgaand aan de behandeling. 

intake

Image by Alexandru Zdrobău

Detox 

Treatment

Niks is zo kwetsbaar en gevoelig als de huid van je gezicht. Een detox behandeling laat je huid ontgiften en laat je huid weer stralen. 

Een luxe verzorging voor de huid die meer ontspanning & balans nodig heeft. beschermt,herstelt ,ontgift en zuivert.  Een ontspannende detox treatment geschikt voor ieder huidtype

€75,00

Gevlochten Beauty

Anti Aging

Treatment

Ouder worden op een mooie manier en het proces van de verschijning van fijne lijntjes en rimpeltjes vertragen en vervaagt.

Het is ook mogelijk om deze behandelingen in een keurverband van 4 sessies te boeken voor € 415,00 inclusief 10% korting op de aanschaf van " Crème Jeunesse"

€110

 
Image by Evie S.

La vie en rose

Treatment

Laat je meenemen in een ware beleving van weldadige luxe. Gewoon, omdat jij er mag zijn. Bij binnenkomst van de salon ervaar je rust, sfeer en heerlijke geuren. Dit is het begin van jou La Vie & Rose treatment. Hier staat de tijd even stil en hebben we alle tijd alleen voor jou.

€ 125

Image by Evie S.

A touch of rose

Treatment 

Kom tot rust en breng lichaam een geest in harmonie met deze mooie rustgevende rose treatment. 

€ 99

Image by Sarah Dorweiler

Pure Nature

Treatment 

Energie op doen dat is wat wij in dit seizoen willen. Na deze behandeling ben je herboren. Laat je meenemen in deze heerlijke 100 % natuurlijke wellness beleving. Een zachte liefdevolle behandeling die alleen maar bestaat uit pure verwennerij. Neem tijd voor jezelf en geniet.

€ 99

evie-s-HSDglLBxDKc-unsplash.jpg

Fire & Ice

Treatment 

Je uit laten dagen door ijs en vuur. Een behandeling die naast ontspanning je ook laat verassen.  

€ 99

Image by Masaaki Komori

Relax & Enjoy

Treatment 

Een verwennerijtje waar je eerst gaat ontstressen om vervolgens te genieten van een heerlijke warmte massage en een gezichtsbehandeling. Omdat genieten bij ons 'altijd' voorop staat is ook deze behandeling wederom tot in de puntjes verzorgt waarin alle aandacht is gericht op jou.

€ 99

water

Hydra Esensa

Treatment 

Genieten van elementen die te maken hebben met heerlijk geurende olie, warmte en ontspanning !

€ 120

Luxe face treatments

 
pel 10.jpg

Botox

Treatment

Het haar wordt behandeld met biologische fillers. Actieve plantaardige stoffen herstellen in het diepste van het haar de natuurlijke elasticiteit van de haarvezels. Het haar wordt hierdoor voller, compacter en buitengewoon glanzend en sterk.

lees de uitgebreide behandeling

Afhankelijk van kuur

pel 9.jpg

Color

Treatment

Je haar kleuren met de meest verfijnde producten op natuurlijke basis. Het resultaat; Super gezond, veerkrachtig en glanzend haar. Ga jij voor resultaat en long lasting? Reseveer dan alvast je afspraak

lees de uitgebreide behandeling

Prijs op aanvraag

pel 8.jpg

Gold infuse

Treatment

Laat je doffe beschadigde haar weer herleven , vernieuwen dmv vloeibaar goud en pure keratine. Een behandeling die je haar weer sterk & krachtig maakt met ultieme glans en volume.

lees de uitgebreide behandeling

€ 29.95

Hair Treatments