Magic Hair Botox

Vanaf €40

Hair Botox

De Hair-Botox is een krachtige kuur die het haar geleidelijk hersteld. Zoals botox voor het gezicht de rimpels wegvaagt, verwijdert deze behandeling al uw haaronvolkomenheden.

Geschikt voor :

  • Fijn & Futloos haar
  • Beschadigd haar
  • Zwaar beschadigd haar
  • Krullend haar
  • Pluizig onhandelbaar haar .

Elimineert kroezen van het haar tot lokken die hanteerbaar en gezond zijn. Geeft volume aan fijn haar en geeft krullen hun prachtige kracht weer terug. Het herstelt het haar van binnenuit. Krachtige mix van:

  • Hyaluronzuur
  • Argan-olie
  • Natuurlijk collageen
  • Keratine

De Hair-Botox werkt vanuit de kern tot aan uiteinde het haar en maakt het sterk en krachtig. De magie ligt in de ingrediënten.

1. Natuurlijk collageen

Natuurlijk Collageen is ook een lichaamseigen stof. Het geeft kracht, stevigheid en veerkracht aan het haar. Dit natuurlijke collageen heeft de capaciteit broos en verzwakt haar weer vanaf de cortex tot diep in de haarvezels op te bouwen. Het resultaat is dik, sterk en gezond haar waarvan de haarvezels weer mooi gesloten zijn. Weerkaatsing van daglicht laat het haar weer schitterend glanzen.

2. Arganolie

Arganolie heeft versterkende vermogens en geeft een enorme glans, Argan-Olie bevat sterke antioxidanten waardoor het een beschermde werking tegen schadelijke invloeden van buitenaf heeft. Ook bevordert het de microcirculatie waardoor het haargroei stimuleert. De beschermende- en antibacteriële eigenschappen van de Argan Olie zorgen voor optimale verzorging voor langdurig mooi en sterk haar..

3.Keratine

Keratine beschermt en herstelt ons haar en onze huid en nagels. Natuurlijk haar bestaat voor 95% uit keratine, maar de hoeveelheid neemt af als je het intensief föhnt, verft en straightened. De Hair-Botox zorgt ervoor dat het haar weer zacht word , valt perfect in model en glanst.

Tevens zorgt het ook voor herstel van haarschubben en de cuticula.

De Vloeibare keratine dringt tot diep in de cortex om de structuur te herstellen van het haar .

4.Hyaluronzuur

Hyaluronzuur komt van nature voor in je haar.De stof zorgt ervoor dat je haar goed kan herstellen en voorkomt dat je haar gaat verouderen.Bovendien kan dit stofje heel veel water vasthouden, waardoor je haar minder uitdroogt. Wanneer je ouder wordt, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in je haar af. Hierdoor wordt het kwetsbaarder en kan het minder schade verdragen.

De Botox behandeling is  alleen in kuur af te nemen ..

Botox Kuur Treatment vanaf  €250,00 afhankelijk haarlengte en dikte bij meer gebruik botox komt er een toeslag overheen .

Botox  Pakket bestaat uit  :

- Haarverzorging pakket

-1x knippen

-4  botox behandelingen

De Botox kuur zal vooraf  worden afgerekend..

voor meer info graag contact opnemen 0657790724