La Vie & Rose luxe relax treatment

Laat je meenemen in een ware beleving van weldadige luxe.

Omdat jij er mag zijn.

Bij binnenkomst van de salon ervaar je rust, sfeer en heerlijke geuren.Dit is het begin van jou La Vie & Rose treatment. Hier staat de tijd even stil en hebben we alle tijd alleen voor jou.

De warmte van de kaarsjes, ontspannende muziek deze nemen je direct mee in een andere wereld. Terwijl je de trap op loopt word je verwelkomt door kaarsjes, en rozenblaadjes. Je komt de knusse behandelruimte binnen. Overal staan heerlijk geurende rozen.

De natuurlijke elementen in de salon stralen warmte uit. Je voelt pure ontspanning.

Ontspanningsritueel

Je gaat zitten en plaatst je voeten in een voetbad gevuld met geurende Essentiele Olien. Heerlijk warm water en een luxe kom met rozenblaadjes zwevend om je voeten heen. Warme kompressen op je schouders en nek dit is toch genieten. Tijdens het voetbad krijg je een ontspannende massage van de schouders/rug / nek.

Sluit je ogen en je geniet van dit pure slowbeauty moment. Je voelt de spanning in je lichaam wegvloeien. Vervolgens neem je plaats in de behandelstoel en wordt je toegedekt met een warme zachte deken. Je kunt zelfs kiezen voor een fijne stoelverwarming. Onderbenen & voeten worden nu gescrubt en daarna volgt een weldadige onderbeen /voet Massage met warme olie ...

Heerlijk zacht, onder de warme deken met je ogen gesloten gaan we verder met het gelaat je gezicht wordt gescrubd met Lait Exfoliant, een reinigingsmelk met een lichte peeling. Op deze manier worden make-upresten verwijdert en wordt je gezicht diep gereinigd. Lait Exfoliant is verrijkt met Calendula, vitamine E en etherische oliën. Je huid voelt zacht en soepel aan. Je ervaart de luxe een moment voor jou. Na de reiniging ben je klaar voor de kleiscrub. Hiervoor wordt de Cranberry Clay Scrub gebruikt.

Dit is een zuiverende veenbes kleiscrub met een heerlijke zoete geur. De scrub wordt aangebracht op het gezicht/ nek. De scrub zuivert en ontslakt de huid . Daarna wordt de scrub met roterende beweging afgespoeld. Je voelt je heerlijk fris en je huid straalt.

De scrub is verrijkt met antioxidanten en zorgt voor een heerlijk gladde en zachte huid. Na deze heerlijke reiniging wordt lichttherapie toegepast. Dit zorgt voor verbetering van de huid.De werking van de lichttherapie is gebaseerd op lichtfrequenties in de kleuren rood (huidverjonging en huidverbetering) groen (littekens en wondgenezing/hyperpigmentatie) blauw/violet (acne).

Het licht van het masker heeft een gunstige specifieke interactie met uw huid. Verschillende kleuren hebben verschillende werkingen. Het licht zorgt naast een verhoging van energieproductie van huidcellen ook voor een gunstige invloed op diverse groei- en ontstekingsfactoren en het zuurstofniveau in de huid.

Je merkt dat het bij SlowBeautySalon BIMH anders werkt dan bij andere beautysalons. Hier word je écht in de watten gelegd. Nu is het tijd voor de Re-Indures ampullen. Deze ampullen zorgen voor een straktrekkend effect. Ook wordt de huid gematteerd. Ze peppen de vermoeide en verslapte huid op. Dit werkt ook zeer effectief bij grove poriën. Na de ampullen krijg je een bijzondere oogliftbehandeling. Rondom jouw ogen wordt de Actiprotin, een anti-ageing ooggel met een krachtig concentraat, aangebracht.Het is verrijkt met peptiden. Hierdoor worden wallen, rimpels en grove poriën vermindert.

Heb je veel kleine beschadigingen en aantastingen van de huid?

Dan werkt deze anti-aging ook heel goed. Na de ooggel wordt de Masque Membraneux aangebracht.Dit collageenmasker met extra toegevoegde vitamine E beschermt de huid tegen de effecten van UV-straling en zuurstofradicalen. Op lange termijn in combinatie met de juiste thuisverzorging. Kun je nog langer blijven genieten van een gladdere en steviger huid. Nu krijgt de huid een ware beauty behandeling een facelift masker in combi met Een hotoil wellness massage.

Dit masker verstevigt en spant de huid door middel van Jeugdbevorderend tinticosyn. Het product is verrijkt met unieke algenextract en bijenwas. Heerlijke ontspannen dmv de Hot Oil Wellness massage met amandelolie. Deze olie wordt verwarmd en op een speciale manier opgebracht om nog meer luxe te ervaren.

Hierna volgt een ontspannende massage voor het gelaat, de hals en decolleté. Na de massage word krijg je een pakking voor het optimaal verzorgen van de huid en word er gewerkt met warme kompressen puur genieten. Na de pakking gaan we de natuurlijke barrière en de pH-waarde van de huid herstellen. Als afsluiting van deze heerlijke luxe wellnesservaring gebruiken we de 24-uurscrème Riche de l’Océan. Hierin zijn anti-oxidatieve algen en zeewierextracten verwerkt. Het bevat het natuurlijke pro-vitamine A. een heerlijke luxe en volle crème die de huid maximaal zal herstellen en beschermen.Het is voor de droge huid en het helpt de huidbarrière te herstellen.

Deze behandeling zal je niet snel vergeten, ervaar het Slowbeauty gevoel .