top of page

Je lichaam en huid geven het aan

Het lichaam geeft signalen, het lichaam spreekt, het lichaam geeft aan waar het behoefte aan heeft. Door verschillende massagetechnieken, het gebruik van aroma's en de ontspannen ambiance zorgen dat je dat totaal ontspannen, of juist met meer energie onze salon verlaat. Kijk bij de verschillende massages en laat je inSPAreren

Lichaamsbehandelingen

Lichaamsbehandeling

Door je lichaam goed te verzorgen zal je gauw merken dat je lekkerder in je vel gaat zitten. Bij BIMH zorgen we voor ontspanning, rust en reinheid. Bekijk hieronder ons aanbod en vind de behandeling die bij jou past. 

Seizoensbehandelingen

Elk seizoen heeft BIMH een behandeling die centraal staat. Het is belangrijk om bewust te zijn van wat een seizoen met je kan doen. Deze behandeling leggen de focus op de behoefte van jou lichaam en geest. Er wordt in gespeeld om de omgeving van dat seizoen zodat jou lichaam bestendig wordt tegen externe factoren. Hou ons sociale media in de gaten, zodat je op tijd er bij bent met de seizoensbehandeling. 

Gezichtsbehandelingen
Seizoensbehandelingen
Spring_summer treatment_edited.jpg

Spring / Summer wellness Treatment
 

Huidverbeterend

Je huid is erg belangrijk om te onderhouden. Huidverbeterende behandelingen zijn gericht op het versnellen van de celdeling en het vernieuwen van de oppervlakte huid. Huid herstel zichzelf snel, hierdoor is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de huid wel op de juiste manier hersteld. BIHM houdt rekening met de kwetsbaarheid, gevoeligheid en oneffenheden waar de huid gevoelig voor kan zijn. Bekijken de onderstaande huidverbeterende behandelingen en lees wat voor verschil het jou kan opleveren. 

Huidverbetering
Sothys hydra4

Sothys Hydra 4 Treatment

Maak kennis met de vernieuwde hydraterende behandeling van Sothys. Je word ondergedompeld in een intens hydraterend behandeling

Sothys Organic

Sothys Organic Treatment

Deze biologische behandeling  zorgt voor een gladde /stralende  huid. Een waar moment van wellness, waarbij je vermindering van stress voelt. 

detox-energie-5-soin-cabineserum-web_edited.jpg

Sothys Detox 
Treatment

Professionele kalmerende behandeling:

Speciaal voor de allergevoeligste huid. Een comfortabelere en meer gekalmeerde huid. Vermindering van 25% van de gevoeligheid van de huid na 1 behandeling

Hydra  Lancement Traitement

Sothys Jeunesse Treatment

Een behandeling gericht op het tegengaan van zichtbare tekenen van huidveroudering zoals rimpels en huidverslapping.

Sothys SPA

Sothys SPA treatment

Professionele kalmerende behandeling:

Speciaal voor de allergevoeligste huid. Een comfortabelere en meer gekalmeerde huid. Vermindering van 25% van de gevoeligheid van de huid na 1 behandeling

Treatments

Luxe face treatments

Soms is het belangrijk om tijd voor jezelf te nemen. Door tijd en aandacht aan lichaam te geven, zal je zien dat dit ook effect heeft op jou geest. Alles is met elkaar verbonden en houd elkaar in balans. Met de luxere treatment besteden we aandacht aan deze balans. Deze belevenis brengt rust en ontspanning in je lichaam. 

Roses_edited.jpg

La vi en rose Treatment​

Laat je meenemen in een ware beleving van weldadige luxe. Bij binnenkomst van de salon ervaar je rust, sfeer en heerlijke geuren. Dit is het begin van jou La Vie & Rose treatment. 

Leaves

Pure Nature Treatment

Energie op doen dat is wat wij in dit seizoen willen. Laat je meenemen in deze heerlijke 100 % natuurlijke wellness beleving. Een zachte liefdevolle behandeling die alleen maar bestaat uit pure verwennerij. 

Relax en enjoy treatment_edited.jpg

Relax & Enjoy Treatment

Een verwennerijtje waar je eerst gaat ontstressen om vervolgens te genieten van een heerlijke warmte massage en een gezichtsbehandeling. Genieten staat bij ons 'altijd' voorop.

A touch of rose treatment__edited.jpg

A Touch of Rose Treatment

Kom tot rust en breng lichaam een geest in harmonie met deze mooie rustgevende rose treatment. 

Hydra Treatment

Hydra Esensa Treatment

Genieten van elementen die te maken hebben met heerlijk geurende olie, warmte en ontspanning!

Fire and ice treatment_edited.jpg

Fire and Ice Treatment

Je uit laten dagen door ijs en vuur. Een behandeling die naast ontspanning je ook laat verassen.  

Hair Treatments

Hair Treatments

Met de juiste treatment voor het haar zal je merken dat het resultaat langer zichtbaar en voelbaar blijft. Niet alleen de juiste behandeling is belangrijk, maar ook de soort product dat er in het haar wordt toegevoegd. BIHM werk met duurzame en natuurlijke producten dat gezondheid van het haar stimuleert. Bekijk ons aanbod en ervaar wat het verschil. 

bottom of page